onsdag den 30. december 2009

Onsdag..

Emma insisterede på at skulle ud at gå her til morgen, så det måtte vi så. Eller retter sagt, vi skøjtede rundt og jeg var ved at ryge på røven flere gange. Nøj, hvor er der altså glat ude!
Luften er kold og frisk og dufter af kanelsnegle. Det gør den hvertfald her i Østergade, hvor bageren bor. Sån en fristelse måtte betyde rundstykker, så jeg måtte li en smut forbi bagefter:) Uhm, rundstykker med Nutella:)
Kristian sover stadig, han har et godt sovehjerte. Så må vi morgenfriske være stille lidt endnu. Ikke fordi jeg har planer om at lave noget, for det eneste der er på programmet idag er vores del af indkøb til nytårsaften imorgen.
Forretten skulle være hummer, men det bliver det ikke alligevelle. Så foreslog jeg en opskrift med stegt feta, men så var der en kræsen deltager der nærmest besvimede:p Så nu ved jeg ikke rigtig hvad det skal være. Nogen forslag(helst uden rejer)...?

4 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Uhan det lyder ikke godt der er så glat i Aalborg og omegn. Vi skal netop dertil i dag.
Forret til nytårsaften her i huset er sprødristet toastbrød- gerne hjertebrød- med helbladet spinat vendt med smør og hvidløg og en anelse fløde til at samle det med og en lakserose af røget laks på toppen. Det er delikat, lækkert, smukt og billigt og smager skønt inden hvilken som helst middag.

MissMuffin sagde ...

Der er meget glat, især på bakken her i Nørresundby hvor tøvejret fik vandet til at løbe og så nattefrosten har gjort det helt glat..
Det lyder lækkert og smukt, men Kristian spiser ikke spinat og jeg er ikke særligt vild med laks.
Tak for forslaget..

Nina sagde ...

Måske kunne du lave en lille anretning med Carpaccio, salat, pinjekerner og parmasan? Det kan vi i hvert fald godt lide herhjemme :)

Og i øvrigt tak for en hyggelig blog, jeg har vist aldrig kommenteret før, men jeg læser ofte med :)

MissMuffin sagde ...

Hej Nina..

Velkommen til, dejligt at høre fra en af mine "hemmelige" læsere:)
Den havde jeg også tænkt på, for det er også noget vi rigtig godt kan li. Desværre var der udsolgt i Føtex, så jeg fandt på noget andet: filopakker med parmaskinke og mozzarella.
Knus