tirsdag den 15. december 2009

Kære julemand...

... send li lidt ekstra sne, så vi kan blive hjemme fra arbejde imorgen og passe pekingeser- vi klarer os, der er mad i køleskabet:)
Ej, den smukkeste tykke sne vælter ned fra himlen her i Nørresundby, det er virkeligt en dejligt syn og meget af aftenen er blevet brugt i vindueskarmen med at kigge.
Christina har været en tur for at gøre håret juleklar og endnu engang er jeg blevet lige lidt kortere. Hvis vi fortsætter i det her tempo blir jeg skaldet om et års tid, hehe:)
Jeg har ingenting nået idag, ikke engang en lur på sofaen, så jeg er noget træt nu. Aftensmaden blev noget hurtigt pasta med grøntsager og kylling i flødesauce og det er vidst også det eneste der er nået idag. Nå ja, og så lige den håndklædevask...
Nu må jeg hellere hoppe i bad og tidligt i seng, for jeg bliver nød til at på arbejde imorgen. Dyrlægen mener vidst oss jeg er lidt hys hvis jeg bliver hjemme, men Emma har heldigvis også fået det bedre, så jeg håber ikke vi skal rende ude i sneen i nat...

5 kommentarer:

Eva Nynne sagde ...

Håber at lille-musen er i bedring.

Mange hilsner

Eva

MissMuffin sagde ...

Det tror jeg hun er, hun har stadig ikke spist, men det er ikke usødvanligt, for der er ordineret grov hundefoder af den værste slags og det passer ikke damen, der er vandt til at blive spist af med rejer og fiskefrikadeller:)

Knus

Linebinevaskemaskine sagde ...

Det er dejligt med alt den sne her i Aalborg :) dejligt at Emma har fået det bedre.

Tina Liel sagde ...

Danser en sne dans for dig he he. Dejlige dejlige sne billeder fra hele Danmark på alle bloggene idag. Godt at Emma har fået det bedre. KNUS

MissMuffin sagde ...

Line, det ser hvertfald godt ud herinde fra, men jeg er oss sikker på jeg blir træt af det så snart det er blevet til en omgang sjap!

Tina, dansen er desværre ikke nået helt til Nordjylland, for der er ikke kommet nok sne:)
Det ser ellers flot ud med al sneen på hustagene, men de store støvler skal da hvertfald findes frem idag:)