mandag den 7. december 2009

Blogleg; 5 guys i used to fancy...

Øhm.. Ja.... Jeg er jo så blevet tagget i den her lille blogleg af Ditte, som går ud på at jeg skal fortælle om 5 fyre, som jeg engang var vild med.

Jeg havede en alt-overskyggende crusch på Leonardo DiCaprio, det må være efter Titanic, som ikke efterlod plads til særlig meget beundring af så mange andre:) Om jeg forstår det idag!
Beundringen er pist forsvundet forsvundet, men sån er det jo med sådan nogle ting..

Udover Leonardo var jeg også vildt forelsket i en af mine kammerater, men det blev heldigvis aldrig til andet end et godt venskab, for så er jeg sikker på jeg havde fået mit hjerte helt knust:) Så de 2 må have delt førstepladsen i et par år:)

Det her må så være verdens 4 lækreste mænd dags dato: Ami Jones fra Miami Ink, Collin Farrel, Vin Dielsel og selvfølgeligt min søde Kristian:) Desværre må man kun have en kæreste af gangen, så jeg valgte Kristian:p

Og selv om det nok er lidt pinligt, så må jeg hellere indrømme, at jeg faktisk også synes at Peter Mygind er lidt lækker i de der Quick-skrab reklamer, haha:)

Jeg vil gerne hører lidt om hvem Piskeriset og Line har været/er forelsket i:)

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Det var sjovt at læse om, MissMuffin! Og det var heldigt, at Kristian er med på listen :-)

Ha' en dejlig mandag!

Annette sagde ...

Sjovt at læse, godt du valgte Kristian ☺
En rigtig god dag til dig.

Anonym sagde ...

Ha ha ja hvad kunne din mor ikke fortælle om - der er vist nogle du har glemt :-))))))))))

MissMuffin sagde ...

Madame, det var heldigt nok ikke:)

Annette, valget stod hårdt mellem ham og Vin Dielsel, men det måtte blive Kristian:)
Ha en god dag:)

Du kan sikkert huske mange flere.. Jeg synes vidst også at Nick fra Backstreet Boys var lækker ligesom alle andre og tror også en kort periode at jeg var lidt vild med John Travolta...

Tina Liel sagde ...

He he ja det var godt at kæresten var med på listen! Jeg har også nogle sjove "crushes"..... Hvis jeg lige skulle nævne en fra DK skulle det være HalFinn (har glemt hvad han hedder) fra Italiensk for begyndere. Ami fra Miami Ink er vist da forresten israeler! Apropos sex symboler blinker folk lige en ekstra gang hernede når jeg fortæller at Erann D. Drori tit bliver betragtet som et sådant i Danmark - her er det almindeligt israelsk udseende hi hi. En dnak fyr hernede vækker jo så til gengæld glæde hos de israelske piger.

MissMuffin sagde ...

Haha, modsætninger mødes. Mange danske kvinder er vilde med de mørkglødede mænd, så kunne kun forestille mig at de israelske piger kunne være vilde efter en skandinavisk mand:)

Piskeriset sagde ...

Hæhæhæ! Ja, det kunne du lide at vide ;-)

Jeg tror, jeg springer over mht. at blogge om det, men du kan få et par guldkorn her:

Da jeg var i mine unge teenageår, syntes jeg, at den tidligere trommeslager i D:A:D, Peter, var ret nuser. Og Peter Schmeichel var altså også ret fascinerende!

Ahja - og Harrison Ford! Jeg har altid haft et crush på Indy, og det er kun nogle få år siden, at jeg tænkte 'arh, NU er han altså blevet for gammel...' ;-)