mandag den 24. august 2009

Tomat-kartofler, "blomkålscouscous" og pebersteak..

En kollega kom med opskriften på blomkålscouscous og den lød nu meget lækker, men jeg må erkende at jeg ikke er vild med rå blomkål og den lidt bitre smag.
Er man til blomkål er jeg sikker på at den er en succes:)
Kartoflerne er bar kogte, halve kartofler med lidt hakket tomat og revet ost på toppen. 10 min under ovngrillen og så er de klar:)

Blomkålscouscous (2 pers.)
1/4 blomkål
½ advocado
1 forårsløg
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
hakket, frisk basilikum
salt, peber

Hak basilikummen fint.
Rør en dressing af olivenolie, citronsaft, basilikum, salt og peber.
Riv blomkålet på den grove side af rivjernet eller kør det til "krummer" i en foodprocessor.
Skræl advocadoen og skær den i små tern.
Rens forårsløget og hak det helt fint.
Rør advocado, blomkål og forårsløg i dressingen og server:)

Tip: Jeg tror det ville klæde blomkålen hvis du tilsætter lidt hakket cherrytomater:)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

UHMMMMM det ser lækker ud.. siger en stakkel der kun har fået en flad spegepølse mad til aften :-))

MissMuffin sagde ...

Du ku da oss bar li ha lavet lidt mad:)
Hvis i køber ind, så laver jeg aftensmaden på fredag- så er du sikker på at få noget der:)

Piskeriset sagde ...

Jeg synes, det ser pivlækkert ud :-)

Vibeke sagde ...

Det ser da bare skønt ud, en dejlig middag.
Det med blomkålen, tror jeg, at jeg vil prøve!
Ideen med kartoflerne er bare rigtig god!
Knus
Vibeke

MissMuffin sagde ...

Piskeriset, det var nu heller ikke så tosset:)

Vibeke, det smagte også lækkert- blomkålen var var ikke lige et hit hos os, men man skal jo smage på de ting man ikke så godt kan li engangimellem, for pludseligt kan de jo blive et hit:)