... eller risotto-deller om man vil:)
Da vi den anden dag fik den lækre Risotto med citron og soltørrede tomater var der en rest tilbage.
Den blev omdannet til en slags vegetar-deller, som jeg serverede med en sprød salat og lidt hvidløgsmayo dagen efter. Skøn og nem restemad i bedste Stop Spild af Mad-ånden:)
Risottokagerne smager også skønt på en rugbrød dagen efter.
Risottokager (6-7 stk.)
3-4 dl. kold risotto
1 lille æg
1-1½ dl. rasp
Bland risotto og æg. Tilsæt raspen lidt af gangen til du får en blød og sammenhængende fars.
Varm lidt olie op ved middelhøj varme.
Form risotto-farsen til små deller og steg dem gyldne og sprøde.
4 kommentarer:
Ja for søren de er jo super lækre!
We like very much :) :)
De smager helt vildt godt- måske også bare som en lille forret med brøndkarse og hvidløgs-yoghurt:)
Det er total god stil det der - selvom det betød, at der ikke var rester til mig ;-)
Piskeris, det var godt at jeg bliver tilgivet:)
Send en kommentar