mandag den 17. august 2009

Med sådan et par kæmpe basser..

... skal der ikke skrælles mange kartofler!
Kartoflerne er skrællet og omdannet til en omgang flødestuvede kartofler, der sammen med løg og hvidløg sender dejlige dufte ud i lejligheden. Jeg elsker flødestuvede kartofler.
Sammen med en frisk salat og et godt stykke oksekød skal det nok blive dejlig aftensmad..
Lige nu har regnen fundet til Nørresundby, men det gør ingenting, for vi har været på gåtur og skal bare bruge aftenen i sofaen...

8 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Umm.. det skal vi have her i huset til aften.. Fløde kartofler og culottesteg, rigtig 80 er mad.

MissMuffin sagde ...

Her blev det flødekartofler og røde bøffer, det er super lækkert og dejligt nemt:)

Eva Nynne sagde ...

Det lyder skønt!

:-)

Annette sagde ...

Fløde kartofler...... det lyder skønt.

MissMuffin sagde ...

I kan tro det smagte godt:)
Det er en klassisker der altid holder!

Piskeriset sagde ...

Det er megasmart med store kartofler - meget lettere at få skrællet i stedet for småbitte-kartofler :-)

Jeg må dog indrømme, at med mindre det er til and eller flæskesteg, så plejer jeg at skrubbe kartoflerne grundigt og så hellers koge dem med skræl på. Det er selvfølgelig først og fremmest fordi vitaminerne sidder i skrællen, og ikke fordi jeg er doven og ikke gider at skrælle kartofler... ;-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, de her var næsten for store til at de var til at skrælle, de var slet ikke til at holde ordenligt på:)

Vi spiser meget lidt kogte kartofler, det ligesom jeg kun synes de er noget ved hjemme hos mor, der smager det anderledes:)
Vi får mere pasta og ris og så ovnkartofler, dem skrubber jeg også kun..

MissMuffin sagde ...

Piskeris, de her var næsten for store til at de var til at skrælle, de var slet ikke til at holde ordenligt på:)

Vi spiser meget lidt kogte kartofler, det ligesom jeg kun synes de er noget ved hjemme hos mor, der smager det anderledes:)
Vi får mere pasta og ris og så ovnkartofler, dem skrubber jeg også kun..