tirsdag den 8. december 2009

Bare til pynt..

Ahh.... Idag fik vi lov til at gå tidligt, så Emma og mig er lige kommet hjem for en dejlig langsom tur i den smule solskin der kigger igennem lige nu..
På julegave-shoppingturen igår faldt jeg over dette fine kors, som jeg bar måtte have med hjem. Jeg tror bestemt ikke på Gud, Jesus eller noget særligt, så for mig er det bar pynt og det ser rigtig fint ud når det står sammen med et par lysestager.
Nu må resten af dagen vidst hellere udnyttes lidt fornuftigt, så jeg vil lige svinge støvsugeren og se om jeg så orker at tænde strygejernet bagefter..

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er et meget smukt kors, du har købt, og jeg har det præcis lige som dig med Gud og Jesus.

Ha' en dejlig dag med dine huslige sysler - jeg skal fortsætte med oprydning i min fars hus, og det kræver også en tur med støvsugeren.

MissMuffin sagde ...

Jeg er både døbt og konfirmeret og stadig medlem af folkekirken- men på mange måder bryder jeg mig slet ikke om kirkens traditioner. Nu hvor jeg er kommet ind i en præste-familie må jeg nok hellere bevarer freden og blive i folkekirken:)

Åh ha Madame, det er et stort projekt og en hård opgave.
Jeg vil tænke på dig!

Deborah sagde ...

Jeg synes det er et vildt smukt kors. Til gengæld synes, jeg det er en trist "trend" at man nærmest er ilde set, hvis man siger man tror på Gud el. noget som helst. Men man skal jo føle det.

Men trist for det virker som om, at det bare SKAL udelukkes, og man ikke har et åbent sind. Bemærk at jeg kun taler udfra, hvordan det virker på mig. Hvor har du købt det smukke kors - gad godt have sådan et?

Annette sagde ...

Uanset om man er troende/ikke troende, så er det et superflot kors, som jeg godt kan forstå at du faldt for.
En god aften til dig.

MissMuffin sagde ...

Deborah, jeg oplever faktisk det modsatte. De fleste jeg kender tror på Gud i større eller mindre grad og de synes det er noget værre noget, at jeg ikke tror på noget- for hvordan besvarer man så livets store spørgsmål?

Jeg tror ikke på noget, for jeg synes det er hul i hovedet at tro på at der sidder en mand oppe i skyerne og kigger ned og han er svar på alting.
samtidig ved jeg også, at mange finder håb og trøst i troen. Min nu afdøde svigermor var en meget dygtig og varm præst, hun gjorde virkeligt en forskel for mange mennesker, men det var forsi hun var et dejligt menneske og ikke Guds budbringer.

Korset er købt i en lille lidt trist brugskunst på hjørnet af Bispensgade og Vesterbro i Aalborg- lige ved Tyren:)

Annette, jeg synes nemlig også det var rigtig fint og meget julet:)
God aften:)

Deborah sagde ...

Ja det er jo lidt langt at tage fra Charlottenlund ved København :) Men fint er det ihvertfald.

Jeg er heller ikke relgiøs, men tror på Gud, og efter min opfattelse er der stor forskel. Og man kan intet bruge til at henholde sig til, at tilhøre hvilken som helst relgion og så med den anden hånd være et dårligt mennesker. At være et godt menneske kommer bestemt først :)

MissMuffin sagde ...

Deborah, samme tanke havde jeg, så var inde og kigge igår om de havde flere, for så ville jeg gerne have sendt et til dig. Men de var alle udsolgte og damen i butikken vidste ikke om der kom flere..

Deborah sagde ...

Nej hvor var det sødt af dig!!! Tusind tak for tanken. Det varmer mig helt utroligt.