onsdag den 25. marts 2009

En travl dag...

Sikke en smuk morgen, men sikke koldt der er derude!
Idag kan jeg tage bilen på arbejde, jeg skal nemlig skynde mig hjem hvis alt går efter planen.
Kristians mor efterlod sig en Golden retriever ved navn Lucas, som hendes mand ikke ønsker at beholde.
Min mor har så spurgt en fra min bardomsby Voerså om han kunne tænke sig at få ham. Og det kunne han hvis Lucas kan enes med hans hund! De skal måske mødes i eftermiddag, derfor skal jeg kunne komme hurtigt frem og tilbage.
Lucas ville får det så godt hos ham, så jeg krydser fingre for at Lucas vil være sød mod hans hund, for det her ville være den bedste løsning.
Vi kan ikke selv tage ham, vi har kun 65 kvm og lige pt 2 hunde i forvejen. Havde jeg haft mere plads kunne han godt være flyttet ind- ligesom alle andre dyr der mangler et sted at bo:)

2 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Ok- nå du er fra Voerså- ja så kender vi jo måske hinanden- eller har set hinanden på skolen,hvis du har gået der. Det lyder dejligt med en Golden retriever. Vi har selv en og han er jordens dejligste og skæggeste hund, men dyrlægen tog fejl, da hun troede at vores gamle hund, der er en Shetland Sheepdog og dermed fårehund kunne enes eller forstå og have glæde af en Golden, der er en jagthund. De kan stort set ikke forstå hinandens natur. Men skidt nu med det- de har fundet ud af det, men det tog sin tid.

MissMuffin sagde ...

Jeg ved godt hvem du er, jeg har gået i parallelklasse med din datter..
Jeg håber hvertfald at Lucas og denne hund kan enes, men tror også de er nogenlunde ens i sind og behov, det er en stor sort blandinghund ham her har..