søndag den 1. marts 2009

Lørdags-løjer...

Tigeren var vågen og klar på spilopper da vi var i zoo igår. Den sad helt fremme og kiggede(sulten?) på os. Maja synes ikke den store mis så særligt rar ud, men Morten synes det var spændende med det store dyr og skulle helt tæt på.
Vi var også heldige at se isbjørnene lege med et traktordæk i vandet og den store orangutang ledte efter godter i en bold.
Bagefter gik turen til Burger King hvor vi legede i boldrummet med de andre børn- behøver jeg sige at de var trætte da vi kørte hjem?

Bagefter vendte vi næsen mod Voerså, for jeg havde jo lovet Diannas mor Susanne at jeg skulle prøve en tur på hendes hest Glorie.
Turen gik igennem Voerså i roligt tempo, og det var rigtig sjovt og gik fint lige indtil nedstigningen, som blev lidt hæmmet af alt for stramme cowboybukser.

Trods det, så har jeg heldigvis ikke ondt i numsen idag:)


Jeg er stadig vildt forkølet og tung i hovedet, det er bare super trælst at skulle starte på nyt job med et hoved fuld af snot, øjne der løber i vand og ører der klør.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Rigtig god bedring til dig - jeg håber, du er frisk i morgen til dit nye job. Sikke en dejlig tur i Zoo, I har haft - og rideturen lyder sjov, selv om du ikke havde ridebukser på :o)

MissMuffin sagde ...

Tror jeg må en tur på apoteket idag og se om der skulle findes noget der kan lette lidt på det så jeg kan komme oven på igen.
Turen igår var skøn- både zoo og på hesteryg!