lørdag den 21. marts 2009

Så er jeg tilbage...

Kristians mor sov stille ind søndag den 15.marts efter mange års sygdom.
Vi begravede hende i strålende solskin igår sammen med 300 andre...
Nu skal vi til at finde hverdagen igen efter en hård uge, hvor der er blevet både grinet og grædt meget. Vores venner og familie har virkeligt været der for os, og det betyder så meget. TAK!

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det gør mig ondt at høre om Kristians mor. Håber i finder god støtte i hinanden, jeres familie og venner. De bedste hilsner og knus Anette

MissMuffin sagde ...

Det har været en hård omgang, men hun trængte til at få fred.
Men tak Anette for de søde tanker..

Karin Grøn sagde ...

Jeg vil kondolere jer mange gange. Det er slemt at miste ens nærmeste, også selvom det er efter lang og hård sygdom, for man skal finde ud af at udfylde det tomrum som ethvert menneske efterlader med noget andet og det er ikke nemt fordi hvert eneste menneske har sin egen plads i ens liv.
Jeg håber at det lykkes for jer og at I kommer godt videre på lige præcist den måde, der er rigtig for jer.

Mette Lykke sagde ...

Jeg har tænkt på dig mange gange i den sidste tid, og savnet dine indlæg og kommentare..
Det gør mig ondt at høre at du har mistet din svigermor.. Pas godt på hinanden og tag den tid det tager at komme lidt oven vande igen.
Mange kærlige tanker fra Ærø til jer begge

Irene sagde ...

Må jeg kondolere, og det er altid hårdt at miste dem man står nær, men tiden læger alle sorg, og i vil komme igennem det med hinandens hjælp og kærlighed.
Jeg har tænkt meget på dig i mens du har været væk, har savnet dine små søde indlæg og glæder mig til igen at følge dig på din blog.
Velkommen tilbage og mange knus Irene

Anonym sagde ...

Der er ikke meget, der er mere barsk end at miste sin mor. Det ved jeg. Men hvis hun har været syg i mange år, var det nok også godt for hende at få fred. Det tager sin tid at finde sig selv ovenpå den slags. Især for din Kristian. Godt han har dig.

MissMuffin sagde ...

Karin Grøn: Tak for de søde ord. Kristian var nært knyttet til sin mor, så tomrummet bliver stort for ham, men han ved også at hun trængte til fred.
Hendes enorme lyst på livet forsvandt til sidst.

Kære Mette, tak for alle tankerne.
Den næste tid bliver hård, for pludseligt er alle Kristians traditioner forsvundet, og han skal finde fodfæste igen, men han tager det så flot.

Kære Irene. tak for de søde ord og de mange tanker- dejligt at høre at jeg har været savnet:)

Deborah: Der må ikke findes noget hårdere end at miste sin mor. Men der findes heller ikke noget værre end at se et menneske man holder af lide, så på en måde har det nok også været en lettelse at hun nu får fred.

Madame sagde ...

Det gør mig meget ondt at høre! Det må have været en hård tid for jer ...

MissMuffin sagde ...

Det har været en hård tid, og især de sidste 14 dage har krævet enormt mange kræfter, så vi bruger weekenden til at finde fodfæste igen, så hverdagen kan begynde lige så stille..

Malou Klidmoster sagde ...

Det har været en barsk omgang for jer begge. Men godt at Kristians mor har fået fred, så hun ikke lider mere.
Det bliver en lang sorgproces han skal igennem. Det er hårdt at miste en forælder, det føles som om man mister en del af sig selv. Giv ham tid, plads og forkæl ham med lidt ekstra god mad.
Mange tanker
Malou

MissMuffin sagde ...

Hej Malou...
Jeg kan heller ikke forestille mig noget værre end at miste min mor, så det er en hård omgang for ham. Kristian og hans mor var meget nært knyttet, så det bliver et stort savn for ham..
Vi prøver at hygge os så godt vi kan og forbereder os på den hverdag der kommer..