søndag den 16. januar 2011

Tilbage bag skærmen...

Så er der kommet liv i internettet igen.
Ikke fordi, at det har været sååå slemt med nedetid, for de sidste dage har været travle med arbejde og rigtig meget hygge med skønne mennesker, så tiden foran skærmen ville ikke være meget alligevel.
Fredag hyggede og stor-shoppede jeg med Lise og Marie, lørdag var jeg på arbejde inde i byen og lørdag aften sammen med Nicole.
I formiddags har vi haft besøg af vores venner fra Brovst, så imellem alt dette har der også lige skulle handles ind, gøres rent og laves mad.
Ja, og så har vi også været ude at tilse kolonihaven, for der var blæst et par plader af drivshuset.
Det er heldigvis ikke gået i stykker, men vi skal li ha kigget ordenligt på det når der er blevet til at færdes derude for vand og is.

6 kommentarer:

Tanker skal der til sagde ...

Æv med drivhuset... Mit har været ved at bukkeunder for sne masserne, så har været ude et par gange og tage sne af taget....

Hyggehygge
Marianne

MissMuffin sagde ...

Marianne, så slemt var det heldigvis ikke. Forstår måske ikke li helt hvordan pladerne sån kan blæse af, men næste vinter på der en pressing på eller noget...

Kirsten sagde ...

Det er lidt hyggeligt, når jeg læser du skriver lidt om Brovst. Der er jeg kommet meget i mine yngre dage, ved min tidligere svigerfamilies forældre og søskende... I Brovst og Skovsgaard ;-)

MissMuffin sagde ...

Kirsten, Kristian er oprindeligt fra Sjælland, men er vokset op i Brovst/Øland, så vi kommmer der naturligvis med jævne mellemrum..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Dejligt med en weekend med liv i :-) Selvom afslapnings weekends heller ikke er dumme :-) god søndag.

MissMuffin sagde ...

Kristine, næste weekend tror jeg til gengæld vi bar vil slappe af og hygge, så det skal nok gå op, det hele:)
Knus