onsdag den 26. januar 2011

Takke-Tale-Leg

Xenia har tagget mig i en lille blogleg og den kan vi passende starte sån en onsdag med:)
Først tak til Xenia for tagget og derefter 8 tilfældige ting om mig:

  1. Selvom jeg er et rigtig madøre, der elsker god kvalitet, friske råvarer og økologi, så har jeg nogle rigtigt ulækre, syntetiske og små-hemmelige laster: Nutella (ok, ik en hemmelighed), Petit Danone, vingummibamser fra Haribo(de røde) og ulækker, billig kødpølse.
  2. Jeg hader sport! Al slags sport. Jeg forstår det ikke og kan ikke finde ud af det (men ser gerne boksning, for de svedige overkroppes skyld):)
  3. Lige for tiden er det James Blunts nyeste album "Some Kind of Trouble", der kører på min Ipod. Jeg elsker hans musik, det går li i mit hjerte!
  4. Jeg er matematisk student, men har haft et par sabbatår, hvor jeg både har stået i butik, arbejdet i hjemmeplejen og i kundeservice ved Sonofon (Telenor). Det har virkeligt været nogle hårde, lærerige og gode år, som jeg aldrig vil undvære.
  5. At bo ved havet, er noget jeg virkeligt savner. Jeg kunne sagtens forestille mig, at bo i et sommerhus- selvom jeg ikke er sikker på, at jeg kan bo et sted, hvor der er HELT mørkt, når der er mørkt:)
  6. Jeg snakker sjældent med mig selv, men utroligt meget med Emma. Så føler jeg mig nemlig ikke så dum:)
  7. På mange måder, er jeg et rigtig luksus-dyr; jeg elsker at forkæle mig selv med god mad, chokolade, stearinlys, magasiner, tid med veninderne, hygge med Kristian, frisørbesøg, middagslure, blomster, gåture dejlige steder og alt muligt andet.
  8. Jeg hader uhøflige mennesker og svarer gerne igen eller tager andre i forsvar, hvis jeg synes det over grænsen. Ikke altid det smarteste, men jeg er faktisk ret ligeglad, selvom det både betyder, at nogle ikke kan li mig eller at jeg får klager på arbejde. Ingen er mere end andre!                                                                  
Så er det så meningen, at jeg skal tagge 8 andre søde damer, men denne lille leg har vidst været vidt omkring, så jeg håber, at I selv springer med hvis i har lyst?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Altid sjovt at læse nye ting, om dem man følger i blogverden - du er ingen undtagelse :-D

Mange hilsner
Birthe

Kathrine sagde ...

Jeg har også sendt legen videre til dig, men nu har du jo leget med :-)

Unknown sagde ...

Jeg springer på legen, så tak for opfordringen..
:-)

MissMuffin sagde ...

Birthe,jeg synes også, at det er sjovt, så jeg håber du leger med:)

Trine, det ser ud til, at su er blevet tagget flere steder:)

Det-lille-koekken, det lyder bar godt:)

A + K = ♥ sagde ...

Det er din skyld, at jeg går i fakta efter danon lige om lidt! :D

- Anne