mandag den 28. september 2009

Efterår...

Idag er der virkeligt efterår!
Puuh, jeg synes der er koldt. Imorgen tror jeg vinterjakken skal på for første gang.. Herhjemme er mormors de hjemmestrikkede sokker fundet frem til at varme fusserne..
Vi har lige spist dejlig helstegt kylling med honning-glaserede kartofler og gulerødder, alt sammen lavet på 10 min og så smidt i min rømertopf, hvor det så har hygget sig en god times tid. Der er heldigvis også mad til imorgen. Emma har også fået kylling og grøntsager i hendes hundefoder og nu er hun totalt fedtet ind i kyllingesaft og godt mæt. Vi skal vidst have købt nyt hundeshampoo så hun kan få sig et bad!
Der er samlet et par håndfulde kastanjer fra en af naboernes træer, men der mangler stadig lidt endnu for at jeg kan lave en fin efterårskrans til døren.. Mon ikke der nok skal falde nogle flere ned med alt den blæsevejr vi har!

5 kommentarer:

Annette sagde ...

Jeg er sikker på, at hun har hygget sig hende Emma ☺

Mette Lykke sagde ...

Jeg er sikker på at kastanjerne falder til jorden de næste par dage.. Jeg skal have samlet sammen til en krans. Har fundet et lille bor frem til at hulle dem..

MissMuffin sagde ...

Annette, du kan tro hun har hygget sig, det er lige noget der passer damen:)

Mette, jeg har også snuppet ideen inde ved dig og så googlet det for at se billeder. Synes det ser rigtig fint ud, så Kristian har lovet at hjælpe..
Emmas og min rute er også ændret lidt, for vi skal li op forbi træet:)

Lone sagde ...

Ja, det er blevet rigtig koldt nu.
Du får vel nok krereret nogle skønne retter og bagværk, MissMuffin :-)
Herinde i byen skal man være hurtig, hvis man skal finde kastanjer. Børnehavebørnene er tidligt ude, så der er støvsuget for kastanjer her omkring :)
Hvordan hægter du dem sammen til en krans?

Rigtig god dag til dig.

MissMuffin sagde ...

Jeg elsker jo at hygge i køkkenet, især med at bage:)
Der skal laves huller i kastanjerne med et lille bor og så skal de trækkes på kraftigt ståltråd..
Se evt denne vejledning:

http://www.isabellas.dk/Dekoration/Smaa%20ideer/Sig%20det%20med%20kastanjer.aspx

Nu må vi se om jeg kan finde ud af det- hvis jeg da altså finder kastanjer nok, for lige om hjørnet har vi også en børnehave..