onsdag den 16. september 2009

Klar, parat, vintersmart?

Nu hvor jeg er klædt på til vinteren, er det Emma der skal stå for skud næste gang der kommer penge på kontoen.
Muligheder for en jakke er der nok af, men det bliver nok en lidt kedelig model som den nedenunder. Pris? Den nette sum af 600 kr! Mon ikke det kan gøres lidt billigere i vores ynglings-hundebutik i Frederikshavn..
Hos smileydog har de nogle frygteligt søde løbetidsbukser: røde med polkaprikker, blå med marguritter eller lyserøde med tern. Jeg ved dog, at Emma aldrig ville kunne lære at have dem på, men søde er de og ser meget mere behagelige ud end dem jeg har forsøgt mig med.




Så en ny frakke, en ny sele og måske en dejlig ny hundeseng til at have i soveværelset er vidst de næste poster på budgettet, for snart nærmer vinteren sig.. Et nyt lammeskind står også højt på ønskeseddelen, for efter Antons ophold her er det temmeligt gennem-suttet og ikke særligt lækkert..

2 kommentarer:

Lone sagde ...

De løbetidsbukser er rigtig søde :O Det er fristende at købe dem - og dog alligevel. Det ville være synd og ydmygende for hunden.
Min tidligere hundepige (en Airedaleterrier) brugte aldrig bukser, når hun var i løbetid. Men hun var også flink til at gøre sig ren hele tiden.
Har Emma overtøj på om vinteren?

MissMuffin sagde ...

Meget søde! Emma er også god til at vaske sig, men hun kommer jo i møblerne og når hun ligger og sover kan hun godt efterlade pletter. Så vores møbler pakkes i lagner og tæpper, som skiftes hver dag, for Emma kan ikke finde ud af at have bukser på- så går hun bla. sidelæns ligesom en krabbe:)
Ja, men kun når der er frost eller meget kold vind, for at beskytte hendes ryg. Hun har jo desvæære lidt gigt i ryggen der blusser op om vinteren..