torsdag den 24. september 2009

En husmor har altid travlt..

Hele weekenden skal jeg altså bar sove!
Den her uge har på den været travlt med meget ekstra rengøring pga Emmas fældning, en del indkøb fordi vi får gæster imorgen og masser af vasketøj. Og travlt på jobbet!
Her til aften har jeg bagt en lækker og SYNDIG brownie og rørt en dej sammen til koldhævede flutes.
Menuen imorgen aften bliver fyldt kalkunbryst, råstegte kartoffelskiver, tomatsalat, tzatiki og hjemmebagte flutes. Desserten bliver et stykke brownie på en bund af hindbærcoulis og med en kugle vaniljeis på toppen...
Så imorgen mangler jeg bar at støvsuge(igen), pudse sølvtøjet, lave maden og ikke falde død om inden gæsterne kommer, så vi kan få en hyggelig aften:)
Nu vil jeg slappe lidt af i sofaen og prøve ikke at falde i søvn på sofaen inden jeg skal i mit aftensbad og tidligt i seng..

4 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Det lyder som en rigtig lækker menu, håber du poster nogle billeder..

Kender godt det med at ha' travlt op til at man får besøg, puha..

Piskeriset sagde ...

Jeg vil fraråde, at du falder død om, inden gæsterne kommer. Emma Gad ville helt sikkert rynke på næsen af det, og så er det meget sjovere at have tilskuere, når man kreperer! ;-)

Du får lige et skud energi herfra. Ikke at jeg har supermeget af det, men jeg får en FANTASTISK weekend, så jeg er helt oppe at køre allerede nu :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

det lyder til du køre på reserverne :) jeg krydser fingre for at det går super med dine gæster, hvis du gør det samme for mig ;) endnu engang, din menu lyder vildt lækker. kommer der en opskrift på de flutes? hehe :)

MissMuffin sagde ...

Trine, det gør jeg nok desværre ikke, for det er "Kristians gæster" der kommer i aften og han synes det er pinligt:)
Jeg stresser altid helt vildt op til et besøg og især med de her gæster. De er virkeligt søde, men de er simpelthen sån nogle overskudsmennesker med gode jobs, en flot hus, hvor du aldrig finder et støvkorn og det er også selvom de har en stor hund og så har de altid overskud til at babysitte vennernes børn og hjælpe alle andre...
Og så sidder man der og er helt flad ved siden af, haha:)

Ja, du har nok ret Piskeris, jeg må forsøge at styre mig så jeg ikke kommer i den sorte bog:)
Jeg håber på at energien finder mig og at vi får en hyggelig aften:)

Linebinevaskemaskine, menuen er mest valgt efter at den er nem og sikker, dvs lavet 1000 gange før:)
Hvis de bliver vellykkede kommer de- der er hvertfald gang i dem, for henover natten er de vokset ud af skålen og erobret en del af køleskabet. Øv altså!