fredag den 11. september 2009

Egen høst..

I kolonihaven har jeg 3 tomatplanter, som jeg har fået af Pap.
De har været noget bagefter i forhold til de frilandstomater han har i Voerså, men alligevel er de kommet lidt efter det og jeg har kunne høste tomater over flere omgange. De er bar så gode! Jeg havde ikke regnet med særlig meget smag, for så meget sol har vi heller ikke fået her i det nordjyske og planterne har nogle gange været lidt slatne, for vi kommer ikke og vander hver dag..
Idag er det fredag, dagen som alle venter på:) Hvor skal det blive godt med weekend! Kolonihavetid bliver der ikke meget af, for der er fodbold, kagebagning, gymnasie-komsammen og hvalpepasning på programmet og derfor ingen tid til den stakkels kolonihave..
Hvad skal I lave i weekenden?

5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

I får da godt nok travlt :-)

Jeg skal besøge venner i Jylland i dag! Det glæder jeg mig rigtig meget til - tror det er snart to år siden, jeg sidst har set dem.

MissMuffin sagde ...

Ja, det næsten lidt for meget!
I aften skulle vi ha været en tur i biffen, men vi blev vidst bar enige om at blive hjemme og hygge, for det er ikke meget vi får hinanden at se den her weekend!

Lyder hyggeligt med en tur hrover til det mørke Jylland:)

Madame sagde ...

Det ser lækkert ud med dine hjemmedyrkede, røde og fine tomater! Ja, fredagen er en dejlig dag fyldt med forventninger til to fridage :-)
Jeg skal have gode venner på besøg i morgen aften, og husbond har lovet at lave maden ;)

Hanne K's verden sagde ...

Hjemmedyrkede tomater er noget af det bedste. jeg tror, at jeg snart får en tomat-depression, det begynder nemlig at være småt med tomaterne i drivhuset - og de købte smager bare overhovedet ikke tilnærmelsesvis lige så godt.

God weekend til dig!

MissMuffin sagde ...

Madame, de er nemlig bar så fine og rigtig gode!
Dejligt at du kan afsætte maden til din mand, herhjemme ville det nok bar blive noget værre noget:)

God weekend:)

Hanne, kan man få tomat-depressioner? Det lyder som noget værre noget:P
Ej, forstår hvad du mener. Tomaterne er bar bedst her i sommeren/sensommeren..

God weekend..