lørdag den 26. september 2009

Weekend, weekend, weekend..

Nu har vi lige gået en dejlig morgentur, men skulle været blive bar lidt bedre i eftermiddag, så tror jeg at vi skal en tur til fjorden igen. Der var så dejligt sidst..
Nu er der taget hul på weekenden og vi havde en hyggelig aften igår sammen med Søren og Line, men jeg var godt nok træt til sidst! Det har været en hård uge..
Forresten, desserten var så god. Nuuj, den kage er for lækker- men nøjes med at servere et lille stykke, den fylder godt!
Dagen idag skal gå med at hygge. Vi skal li ind til byen, for Kristian har forelsket sig i en meget lækker jakke og der er nu sparet sammen til den, for den er ikke helt billig. Turen går måske forbi torvet for at se om der er noget der frister:) Ellers skal jeg ikke lave noget hele dagen, andet end lige det jeg har lyst til.. Mon ikke der skal pusles lidt i køkkenet..
Hvad skal din lørdag gå med?

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Lørdag er nu en god opfindelse, når man er fald efter en hård uge.

Jeg skal også på jagt efter en jakke i dag - jeg skal være fin om nogle få uger til et selskab :-)

God lørdag til dig!

MissMuffin sagde ...

Ja, lørdage er meget gode efter hårde uger!
Jeg er blevet bedre til ikke at booke mine weekender, for ellers får jeg aldrig slappet af..

Held og lykke med jakke-jagten Madame:)

Piskeriset sagde ...

Det lyder som en rigtig god lørdag! Glæder mig til at se, om du tryller noget frem fra køkkenet :-)

Om en time skal jeg til release på combat - vi får nyt program til træning, og det plejer altid at være rigtig skægt at være med til den første gang. Der gør trænerne noget ekstra ud af det! Derefter skynder jeg mig hjem, for vi får gæster, som kommer til frokost og er der resten af dagen, som så står på brætspil og hygge.

MissMuffin sagde ...

Nu er der hvertfald købt ind til 2 slags brød, muffins og andre sager, men nu må vi se hvor meget der bliver lavet.. Jeg har også længe snakket om Hannes æblesirup, måske det skal være idag:)
Det eneste der er sikkert er, at jeg skal lave risengrød til vores aftensmad. Uhm...

Puha, at du orker sån en omgang hård træning og så bagefter skal hjem og lave frokost og ha gæster. Jeg ville dø! Haha..

Eva Nynne sagde ...

Her står den blot på afslapning, har dog handlet ind og været med gemalen oppe og få lavet synsprøve hos optikeren. Briller er nu bestilt ;-)

Fik i købt jakken?

MissMuffin sagde ...

Så har i også været lidt flittige Eva:)
Ja, vi gjorde så. Den flotteste og lækreste Lacoste-jaakke, så nu kan Kristian gå vinteren velklædt i møde:)
Bagefter blev der lige handlet, så aftensmaden er i hus til de næste 4 dage..