lørdag den 5. september 2009

Lørdagstanker..

Utroligt at de Asters jeg fik hjemme hos Pap stadig står så smukt! Og farverne, de er bar så yndige!
Jeg har ikke sovet så godt i nat. Det har jeg ikke de sidste par nætter, for jeg drømmer, så jeg vågner badet i sved og med tårer i øjnene. Min underbevidsthed må have noget på hjerte...

Idag er det lidt en lørdag uden planer og det passer mig fint.
Dagens eneste punkt er, at jeg skal ud og jagte nogle søde kartofler, som indgår i aftensmaden og jeg er ikke sikker på, at Aalborgs butikker er moderne nok til at have det på hylderne. Jeg satser på, at Salling må være min bedste chance. Måske jeg så skal forbi lørdags-torvet en tur og kigge om de har noget der frister... Nu må vi se om jeg får lokket Kristian til at stå op og ta med derind:)

Mit nye impuls-indkøbte skab kan jo ikke komme op at hænge, for væggen kan ikke bære det- det er også temmeligt tungt. Min skænk er ikke bred nok til, at det kan stå derpå, så skabet er i princippet ubrugeligt. Sælge det igen kunne være en mulighed, men jeg stemmer mere for at jagte genbrugs tyndt for at finde en passende skænk til billige penge:)

6 kommentarer:

Lone sagde ...

Hvor er buketten sød og passer så smukt i farverne til kanden :-)

Er det et vitrineskab, du har købt? Måske du kan finde en underdel i Ikea, som det kan stå på. Ellers kan der gå lang tid, før du finder det rigtige. Må vi se et billede af skabet?

Rigtig god weekend, MissMuffin :)

MissMuffin sagde ...

Ja, det er nogle rigtige fine farver, kanden er jeg også ret glad for..
Jae, det er det vel. Det er en overdel til et hvertfald og det er rigtig fint, men det hjælper jo ikke når skænken ikke er lang nok:)
Jeg håber på at kunne finde en skænk og så male den hvid så det passer sammen- jeg skal se om jeg ikke kan få taget et ordenligt billede af det idag:)

God weekend:)

Madame sagde ...

Det lyder som en fin idé at jagte en skænk, der passer i størrelsen!

Din buket er helt utrolig smuk - jeg elsker asters, der er noget sensommerskønhed ved dem.

Rigtig god lørdag til dig!

MissMuffin sagde ...

Ja Madame, men det typisk mig at købe noget, der betyder at jeg bliver nød til at købe noget mere, for at det virker:)
God lørdag til dig:)

May Anna sagde ...

Hvor er det en bedårende buket og kande.

MissMuffin sagde ...

Kanden er fra Tiger til en flad 20'er engang for længe siden og den er jeg super glad for. Og blomsterne er fra Paps have, jeg er imponeret over deres holdbarhed!