torsdag den 25. februar 2010

Hjælp til blogspot:)

Nu er der jo så mange kloge bloggere derude, som før har hjulpet mig med lidt tekniske vanskeligheder, så jeg håber, at der er bid igen idag:)

Jeg vil egentligt gerne have sån et opskrift indeks som Newyorkerbyheart har, for jeg synes det er meget mere overskueligt.
Umiddelbart ser det ud til, at hendes indeks er en anden blogspot.com-adresse, hvor hun så bar linker til opskriften på Newyorkerbyheart.
Men hvordan får jeg mit indeks til at se lige sådan ud?
Hver opskrift skal jo passe under den rigtige kategori, når der linkes mellem siderne.
Hvis I forstår hvad jeg mener:)
Jeg håber, at der er nogen der li kan give mig løsningen, for jeg synes det vil være noget mere overskueligt:)

Jeg tænker umiddelbart selv, at det vel kan laves som en blog, hvor jeg opretter de forskellige emner, som jeg nu ønsker som et indlæg.
Hver gang der så skal et nyt link ind, så må jeg skulle redigere det pågældende emne/indlæg og så sætte linket ind.
Men der må være en nemmere måde, for Newyorkerbyheart sorteres også alfabetisk- det kan selvf. være at hun selv sidder og staver sig igennem, det ville jo heller ikke tage alverdens tid....

6 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Jeg har set hendes opsrkifts indeks og jeg tror at hun har lavet et indlæg for hver gruppe. Ikke let men prøv at spørge hende. Hmmmm måske kunne du lave kategorier ligesom jeg har gjort øverst på min blog. Her er vejledningen. Ikke så svært som det ser ud til!http://webstractions.blogspot.com/2007/05/adding-pseudo-categories-to-your.html
KNUS♥ og husk at du så skal gå dine opskrifter igennem og give dem nye etiketter.

MissMuffin sagde ...

Tak Tina, jeg vil kigge på det:)
Jeg synes jævnligt, at Birthe frabeder sig de enormt mange spørgsmål hun ofte får, så jeg vælger at prøve selv..
Måske din vejledning li er sagen:)

Piskeriset sagde ...

Fortæl gerne om det, hvis du finder en smart måde. Jeg har flere gange tænkt på det samme, men har ikke rigtig haft tiden til at nørde med det :-)

MissMuffin sagde ...

Jeg siger til:)
Har nørdet lidt med det, men synes ikke rigtig jeg får det ud af det jeg vil..
Så jeg har sendt en mail til Birthe og håber hun har lyst til at hjælpe...

frk. Bibo sagde ...

Det er nok en LILLE SMULE besværligt at lave et arkiv i blogger. Men det kan lade sig gøre. NewYorkerByHeart har lavet en ekstra blog, hvor hun selv har alfabetiseret sine opskrifter på én side. (Dvs. i ét indlæg, som hun opdaterer med den nye opskrift, som er linket tilbage til oprindelige indlæg) Dvs hver opskrift har hun linket tilbage til det oprindelige blogindlæg. Prøv at køre musen hen over opskrifterne og se hvordan adressen ændrer sig i bunden. Det er et stort stykke arbejde - og vil du gøre noget tilsvarende, så skal du overveje nøje, hvordan du vil dele opskrifterne op - ligesom NBH har gjort det.

Det er én måde at gøre det på - du kan også vælge at lave en helt anden løsning. Du har jo næsten en google konto, fordi blogger er en del af google. Og det betyder at du kan lave din egen hjemmeside på sites.google.com. Jeg har ikke leget specielt med det, men det kan give nogle andre muligheder - inkl. søgemuligheden. Men den er jo også i blogger. ;)

Pøj pøj... ;)

MissMuffin sagde ...

Tak for fif'ene frk. Bibo- det må være et projekt til weekenden:)