lørdag den 6. februar 2010

Lørdag...

Der er stadig liv.... Det kan jeg hvertfald mærke i mit hoved:)
Aftenen igår var rigtig hyggelig og der blev sladret igennem.. Lige til de ville i byen derude i provinsen og det var som ventet SÅ kedeligt. Blev så træt af det til sidst, at jeg ringede efter Kristian, selvom det er en lang tur for ham at køre. Heldigvis var han så sød, at han kom efter mig, så jeg kunne komme hjem i bad(kl. 04.30) og få vasket røgen af og komme i seng..
Nedenunder i min fætter ved at flytte ind, så kl. 08.30 var der allerede gang i bormaskinen. Så vi har sovet helt til middag, eller hvertfald puttet inde i sengen og få sovet når de nu ikke larmede. I skrivende stund tester de vidst hans anlæg.. Det varsler ikke godt.....
Resten af dagen skal vidst bar foregå på samme måde med pyjamas, kolde colaer, fjernsyn og hygge...

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Stakkels, stakkels dig, tømmermænd og så nogle der flytter ind, det kan ikke blive værre. Kan du ikke gå ned og fortælle ham, at han skal tage hensyn til din svækkede tilstand?
Fortsat rigtig god weekend til jer.

MissMuffin sagde ...

Annette, mon ikke det går det hele, han kan jo ikke gør for at jeg havde det lidt skidt.. Nok smager Asti ret godt, men det gir hovedpine!

Tina Liel sagde ...

Det bliver vist en af de mere stille lørdage hvis fætter kan holde lydniveauet nede. Lyder til at I havde det hyggeligt og godt at Kristian hentede dig! Hyg dig resten af dagen og hvor er toppen fra strygebunken bare sød. KNUS

MissMuffin sagde ...

Tina, jeg tror heldigvis bar det var en test:)De larmer hvertfald ikke særligt meget længere...
Toppen er fra Vila, et af mine ynglingsmærker:)