onsdag den 2. september 2009

Hvem er det der ikke ved..

.. at vi faktisk har en kolonihave at passe.
Sikke noget møgvejr altså! Jeg tvivler altså på at vi når at blive færdige med vores projekter derude hvis der skal blive ved med at regne sån hver weekend.. Godt der er sæson helt til 1.november:)

Idag er der frisør-tid, så det bliver dejligt som vanligt, for mit hår er blevet noget langt!
Da jeg var hjemme ved mor i fredags kom jeg til at gå ind i en møbel-genbrugsbutik i Sæby, da jeg li skulle handle nogle ting med hjem fra Fakta. Og derinde stod det fineste hvide overskab til billige penge. Jeg slog dog tanken ud af hovedet igen, men endte alligevel med at ringe hjem til Pap lørdag for at spørge om han ville hente det for mig. Det ville han og det står inde i soveværelset og afventer at blive sat op.
Men nøj hvor er det altså stort når det kommer ind i den her lille lejlighed! Jeg er spændt på at se om vi kan få det sat op, men Sofies far skal hjælpe hende på lørdag og han mente ikke det var noget problem, så han ville kigge op til mig..
Nu får vi se... Det er bar så flot.... Og stort..

4 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Tillykke med møblet! :-)

Jeg ved heller ikke, hvad vejrguderne har gang i. Jeg vil godt bestille tørvejr uden blæst på lørdag mellem 11 og 13, så jeg kan træne udenfor der. Faktisk - vil jeg helt undgå blæsevejr, og regnvejret må de også godt være lidt mere nærige med. Temmelig irriterende for jeres vedkommende, at det er vejret, der skal begrænse arbejdet i kolonihaven.

MissMuffin sagde ...

Tak- nu må vi se om det kan komme op at hænge ller må ende i kolonihaven istedet!

Ja, det er simpelthen for ringe! Vi gider jo ikke gå og grave kanter langs hækken og kravle rundt efter ukrudt(vi har meget) i regn og blæst..

Mette Lykke sagde ...

Den eneste trøst jeg kan finde på er at:
Hvis vi ikke havde vand fra oven, boede vi i en ørken..
Jeg glæder mig meget til at se skabet.. Det lyder meget flot.
Smil fra Ærø.

MissMuffin sagde ...

Ja Mette, det har du da ret i:)
Det er rigtig stort, det blev lige pludseligt lidt større da det kom hjem i den lille lejlighed, hehe. Nu må vi se om Sofies far kan få det op at hænge, for det er virkeligt fint og rigtig billigt..