søndag den 21. februar 2010

Sne og solskin..

Selvom jeg kun drak en 3-4 genstande i løbet af dagen igår og ellers drak vand for resten, så har jeg det som om jeg har tømmermænd idag. Det er nok nærmere fordi jeg kom så sent i seng, at min krop protestere...
Køleskabet herhjemme var lidt tomt, så vi bestemte os for at trave en tur ud til Fakta for at proviantere til ugen og få lidt frisk luft..
Fuglene har det lidt hårdt i denne kolde tid, så vi havde et stykke rugbrød og et tørt flute, som vi lige ville byde dem på. Turen ned i den gamle Kridtgrav var noget af en ufordring, men ned kom vi. Jeg behøver nok ikke sige, at vi blev populære da vi åbnede for posen med brød:)
Jeg synes nu lige, at mågerne var lige lovligt pågående og frække, men de små ænder fik da vidst også lidt af dagens gilde..
Resten af dagen skal gå med afslapning. Emma er startet, for hun var hos farmor og farfar igår, så hun er kælet halvt ihjel:)
Jeg slipper dog ikke lige for vasketøjet og støvsugeren må jeg nok også hellere lufte, men så er det også det!

4 kommentarer:

Ditte sagde ...

Jeg kender alt for godt, det der med at være tømmermændsramt, selvom man egentlig ikke har drukket. Det er hårdt når kroppen ikke får nok hvile!

MissMuffin sagde ...

Ditte, jeg har fået ligeså meget søvn som jeg plejer, men jeg sover bar ikke så godt de sidste timer, fordi min krop er vant til at være oppe på det tidspunkt... Irriterende!
Håber du har haft en fed ferie:)

Ditte sagde ...

Hehe okay ;)

Jeg har haft en super ferie, skønt at komme væk fra sneen, men ærgerligt der er kommet mere til siden vi tog afsted ;)

Garn, hund & kat sagde ...

Lyder som om det trods vejret blev en god fest i går - og udemærket med nogle praktiske gøremål i dag så du kan få rørt dig lidt og blive træt til alm. sengetid :-)

Dejligt Emma også har haft det godt - de er nemlig helt specielle de pekingesere og er som oftest højt elsket af alle der kender dem.

Enten kan man ikke leve med racen eller også har man umådeligt svært ved at leve uden.. siges der *B*