torsdag den 12. maj 2011

Kyllingebryst med sprød kokossalat

Når Kristian skal til fodbolden skal maden være nem at lave og ikke ligge for tungt i maven, så det er oplagt med salat.
Jeg elsker salater lige for tiden! (Kristian gør ikke:))
Denne salat er fra et gammelt nummer af AltforDamerne med lidt justeringer.
Kokos skulle være fra en frisk nød, men det orkede jeg ikke at slås med og så skulle der bruges 2 potter brøndkarse, men det var jeg for nærig til, så der kom også lidt babyleaves i:)
Super skøn, sprød og lækker salat. Æble og kokos smager super lækkert sammen!
Vi fik et stykke speltbaguette til.

Kyllingebryst med sprød kokossalat (2 pers.)
2 kyllingebryster
½ bakke babyleaves
1 potte brøndkarse
1 rød peberfrugt
2 forårsløg
1 lille rødt æble
2 spsk. kokosflager (fåes i helsekost)
salt, peber, oregano

Dressing:
saft af 1 limefrugt
3 spsk. olivenolie
salt, peber

Tilbehør:
Groft brød

Krydr kyllingebrysterne med salt, peber og oregano og steg dem på en god grillpande.
Skyl og tør babyleaves, skær æblet og peberfrugten i tern og forårsløgene i tynde ringe.
Anret det på en tallerken.
Bland ingredienserne til dressingen og dryp den over salaten over.
Hak brøndkarsen groft og drys den over salaten sammen med kokosflagerne.
Server den sammen med kyllingebryst og brød.


2 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Det lyder som en rigtig lækker menu :-)

MissMuffin sagde ...

Meget- kylling og salat er en tilbagevendende favorit:)