fredag den 27. maj 2011

The "Fake" MissMuffin

Åååh... Jeg er virkeligt træt af det.
Bloggen ligger jo på blogspot og da jeg skulle oprette den, kunne jeg kun få adressen www.frkmuffin.blogspot.com, men den har jo altid heddet MissMuffin.
Den anden dag opdagede jeg så, at der er en anden pige, der bruger navnet MissMuffin og lige nu er ved at oprette en hjemmeside på www.MissMuffin.dk!
Øj, hvor har jeg været dum ikke at sikre mig det domæne.
Hun har også en fin side på facebook med alle hendes kager, men det er så irriterende.
JEG er MissMuffin!
Og der er bar ikke noget som helst jeg kan gøre ved det:(

12 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

det er virkelig træls :( specielt fordi du ikke kan gøre noget ved det. øv!

MissMuffin sagde ...

Ja..
Gider ikke at skifte navn bar fordi hun pludseligt vil hedde det samme:(
Hvis hun ikke har opdaget mig er det selvfølgeligt klart, at hun har valgt så fint et navn, men jeg forstår ikke hvis hun har valgt det og ved at jeg eksistere...

Cæcilie sagde ...

Årh, hvor er det dårlig stil af hende, hvis hun vidste, at du bruger det også! -I så fald er detr jo en for for tyveri af det goodwill du har skabt. Kan godt forstå du er bitter over det. Nederen!

MetteSofie sagde ...

Ej, hvor ærgerligt! Tænk at stjæle andres "kunstner-navn" på den måde. Hun MÅ vide at du eksisterer, hvis hun bare har surfet LIDT rundt på nettet efter kager. Det må hun ha gjort, som hun går op i muffins. I mit univers er der kun EN MissMuffin, og det er dig. Hold fast i navnet, selvom det her ærgrer dig. Hun skal ikke have æren af at være den nye "MissMuffin" alene og måske nyde godt af din goodwill, som Cæcilie siger. Det ville jo nærmest være at stjæle din identitet på nettet. Knus MetteSofie

Lene sagde ...

Der findes kun én MissMuffin og det er dig!!!

Men desværre bliver man nogle gange klog af skade...ØV

Knus Lene

Maiken sagde ...

Selvfølgelig er DU MissMuffin - ihvertfald den eneste jeg "kender" under det navn. Lækker blog i øvrigt, tak for god inspiration :)

MissMuffin sagde ...

Cæcilie, nu har jeg ikke kontaktet hende, så jeg ved selvfølgeligt ikke, om hun er klar over bloggens eksistens.
Mange bruger navnet MissMuffin- spanske DJ's og andet spændende kan fx. findes på Facebook, men Danmark er ligesom bar ikke stort nok til 2 cupcake bagende tøser under samme navn!

Tak for pep-talk MetteSofie, det må sq bar være det, som jeg gør!

Tak Lene, det må jeg holde fast i.
Det med domænet irriterer mig, men jeg har undersøgt om jeg kan tage patent på navnet, men det er ikke muligt desvæære- både fordi jeg ikke bruger bloggen kommercielt og fordi det koster 2.550 kr. for en licens..

Tak Maiken!
Der er ikke andet for, end at fortsætte som jeg plejer..

Cæcilie sagde ...

Ja, det er også et rigtig godt navn. Som nogle af de andre nævnte, skal du bare gøre hvad du hele tiden har gjort. For du gør det jo så godt!

Kirsten sagde ...

Øv også.... jeg håber så bare, at hun virkelig IKKE vidste at du havde navnet i forvejen... for ellers er det da ekstrem dårlig stil...

MissMuffin sagde ...

Cæcilie, der er ikke andet for hvertfald:)

Kirsten, jeg vælger at tro på, at hun ikke vidste det og overvejer at sende hende en mail- hun gider nok heller ikke dele navn med mig:)

Home by Bianca sagde ...

Øv øv... er bare en ufed situation for jer begge to.. Er sikker på hun ikke ved du allerede bruger navnet...

MissMuffin sagde ...

Bianca, det er rigtig ufedt:(