lørdag den 7. maj 2011

Lidt af hvert:)

Jeg er blevet ret bidt af, at alle vores rester skal bruges op efter at ha læst de skræmmende tal hos StopSpildAfMad.
Det kan være ret svært at få spist især grøntsagerne op herhjemme, for der er trods alt noget kort holdbarhed på de fleste af slagsen og jeg vil gerne spise meget varieret..
Jeg elsker grøntsager!
Idag blev det derfor til denne lille anretning med et stykke laks fra fryseren, grillede asparges med bacon, ½ avocado med citron og havsalt, tomater, ærter og et lækkert kartoffelflute.
Enkelt, men meget mættende!
Imorgen bliver de sidste grøntsagsrester så brugt i en omelet og en salat dertil og så kan jeg igen fylde køleskabet med god samvittighed.
Omeletter er altså rigtig god restemad, for der kan kommes alt muligt i, bar der er nogle gode æg på lager og det har jeg altid.

Aftensmaden mættede dog ikke mere, end at jeg tror, at jeg godt kan spise en lille portion koldskål med kammerjunkere senere:)

4 kommentarer:

Xenia sagde ...

Jeg har det ligesom dig - jeg gider sjældent spise det samme mere end to gange i træk og så er det nogle gange svært at få brugt alle grøntsager op - især når man bor alene, som jeg. Men det går da alligevel for det meste. Det handler jo, som du siger, bare om at finde nogle retter, hvor man altid kan bruge rester. Pitabrød er fx også gode :)

MissMuffin sagde ...

Xenia, det er nemlig svært, for man kan ikke bare køne 2 asparges og 5 cherrytomater:)
Jeg bor godt nok ikke alene, men Kristian aftager ikke frivilligt de store mængder grøntsager.
Pitabrød, wraps, omeletter, salater og pastaretter er gode til halvkedelige grøntsager!

Home by Bianca sagde ...

Sikke en god måde at få brugt resterne på... Kender kun alt for godt problemet...
Lasagne med alle restgrøntsagerne kan også anbefales :D

MissMuffin sagde ...

Bianca, lasange, pastaretter og sauce er perfekt når grøntsagsresterne skal bruges op..