søndag den 29. maj 2011

Raspberry Brie Panini

Denne opskrift har længe været gemt, men nu skulle den altså afprøves, for det lød ret spændende og samtidig meget enkelt.
Dog må jeg indrømme, at jeg ikke var særligt begejstret for denne fancy udgave af toast, men det smagte bestemt heller ikke dårligt.
Tror nu bare hellere, at jeg vil foretrække lidt brie på et stykke ristet brød og så med masser af friske hindbær til, for hindbær og brie er altså en ret god kombination:)

Rasperberry Brie Panini (1 stk.)
2 skiver lyst brød
tynde skiver brie
friske hindbær
lidt honning
smør

Smør brødskiverne med en smule smør, og placer dem, så smørsiden vender ud af.
Kom tynde skiver brie på den ene brødskive sammen med friske hinbær og en smule honning.
Læg den anden brødskive ovenpå med smørsiden op.
Kom toasten i et toastjern og bag den, til den er sprød.

5 kommentarer:

Cæcilie sagde ...

Hmm.. Jeg synes som altid billedet er ret godt, men jeg tror jeg synes det er lidt synd for hindbærrene. Det er jo lidt dem, der skal være stjernen, eller hvad mener du om det?
Jeg vil give dig ret i, at ost og bær er en vinderkombi:)

MissMuffin sagde ...

Cæcilie, tak..
Tror du har ret, det er jo de lækre friske hindbær der gør toasten til noget særligt og de er altså mest lækre helt friske og kølige.
Jeg er vild med knækbrød med brie og hindbær på, uhm!

Cæcilie sagde ...

Helt sikkert! Jeg er også virkelig blevet en stor fan af at blande sød med salt. Det kan ikke sammenlignes helt, men fx. smager vaniljeis med sprøde popcorn ovenpå virkelig godt også:)

MissMuffin sagde ...

Ej, det syns jeg lyder lidt klamt, haha:)
Jeg er dog bleve vild med kombinationen af havsalt og chokolade...

Cæcilie sagde ...

Hehe! Det er du bestemt ikke den første der siger;) Jeg har lært det af en veninde, der tvang mig!
Jep, det er også godt. Den med mørk chokolade, pekannød og havsalt; den er god!:D