tirsdag den 24. maj 2011

Tirsdag..

Lige efter jeg havde postet indlægget igår blev jeg ringet op fra arbejde, om hvor jeg dog blev af`?
Normalt møder jeg altid kl. 10.30 om mandagen, men igår var det lavet om, så det var noget værre rod og jeg måtte skynde mig afsted.
Øv, det gir altså en dårlig start på dagen!
Idag har jeg dobbelt-tjekket min vagtplan, så jeg er sikker på, at jeg møder rigtigt!
Hvis vejret holder tørt, så snupper jeg nok en lille powerwalk her til morgen, for jeg lever alt for godt de her dage og kan ikke rigtigt nå de yoga-hold, jeg gerne vil.
Jeg var på cafe søndag med Dianna og Randi, igår inden biografturen og i aften skal jeg på cafe og hygge med Lise. Puuh, al den usunde mad!

For nyligt var der en undersøgelse om, hvad vi danskere hader mest ved vores naboer.
På en af de øverste pladser var naboernes hunde.
Som hundeejer i en lejlighed burde jeg måske ikke ku forstå det, men det kan jeg.
Jeg hader vores naboers hunde!
De gør H-E-L-E tiden, så i nat er vi blevet vækket 2 gange af en af hundene.
Det er super irriterende, for det sker så tit at den lille hystade nedenunder gør pludseligt midt om natten eller at de andre naboers hund bliver lukket ud sent om aftenen, hvor han løber hele haven rundt 10 gange mens han bar gør og gør.

Emma gør, når der kommer nogen ind af døren, for det synes jeg er okay.
Hun er vel en vagthund:)
Ellers har vi lært hende, at hun ikke må gø, for jeg gider ikke høre på det, men det magter naboerne tilsyneladende ikke at lære deres hunde.
Øv, hvor er jeg træt af dem!

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Vi har nøjagtig samme problem herhjemme. Chillum gør selvfølgelig også når der kommer nogle, eller hvis hun hører høje og fremmede lyde (hvilket dog sker ret sjældent). Herhjemme er det ikke bare naboen, men også dem der bor længere henne. De har det med bare og lukke hunden ud i haven, og lade den gå og gø derude i en halv til en times tid.. det er frygteligt. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke selv kan se at det ikke er okay?

Pernille på 1. sagde ...

Hugo gør også når der kommer nogle ind i ejendommen hvor han ikke lige kan snuser hvem det er. Jeg hader nu ikke de andres hunde, det der er det mest trælse er fester hele natten

Camilla sagde ...

Jeg giver dig helt ret - gøende hunde er mega trælse... desværre er Coco jo lidt en hysterisk lille pudel på det punkt, og jeg synes vi har prøvet alt for at få hende til at stoppe med at gø så meget, men der er ikke meget der hjælper :o(

knus
Camilla

Garn, hund & kat sagde ...

ja det er ej rart at miste nattesøvnen.

Men nogle hunde er lyd overfølsomme og reagere meget kraftigt. Uanset hvor meget man så træner med dem.

jeg føler med naboerne

MissMuffin sagde ...

Kristine, sån har jeg det også. Man ved jo, at der bor andre mennesker tæt omkring en.
Jeg tænker da hvertfald over at være stille på de tidspunkter, hvor naboerne nok sover..

Pernille, det generer nu heller ikke mig, for de skal også passe deres job, men det er den der konstante gøen sent om aftenen og midt om natten, der er umuligt at sove fra, der er problemet herhjemme..

Camilla, i bor så heldigvis ik så tæt, som man gør i lejlighed.
I lufter nok heller ikke Coco meget sent når i ved, at hun larmer.

Garn, hund og kat, det kan vi være enige om, men derfor kan man stadig godt vise hensyn og holde hunden inde om aftenen/natten eller holde vinduet lukket i det rum, hvor hunden er, så den ikke provokeres til at gø.
Det er det, der er problemet her og så at racerne bestemt ikke er egnet som lejligheds-hunde, da det er meget gøende racer.
Desuden trænes hundene vidst ikke ret meget, for det ser ud som det er dem der bestemmer:)