lørdag den 7. november 2009

Lørrdags-turen..

Så er vores lørsdags-tur ind til byen vel overstået:)
Jeg fik min JULE-bog og 2 bundter tulipaner ved blomstermanden på torvet. Idag havde han heldigvis et stort udvalg og tulipaner i 6 forskellige farver. Det blev til gule og lyserøde..
Kristian blev lokket med ud i Irma, for en manglede en lidt speciel ingrediens. På nettet er den temmeligt dyr, men derude var det på hylden til en rimelig pris og et glas kom med hjem. Nu skal der bages her i ugen:)

Inde på boulevarden er der kommet et sko-lagersalg og vi var lige hurtigt inde at kigge. De her støvler har jeg ønsket mig længe, men 800 kr er altså i overkanten! Idag stod de til 400 kr og Kristian var så sød at betale halvdelen, så nu står de herhjemme og venter på frostgrader og snestorme. Jeg synes de er fede:)

Resten af dagen skal gå herhjemme med den enorme opvask fra igår og ellers bar hygge på sofaen. Den største af brødrene har været i byen i nat, men ringede kl. 4 at han var løbet ind i en kammerat og sov der. Har tjekket at han er i live, men han ville gerne vente med at blive hentet til i eftermiddag, så ham skal jeg lige over og finde på et tidspunkt..

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg håber jeg kan få fat i bogen på mandag i netto, jeg var i netto i dag og den var ikke stillet frem endnu, som de gør nogen gange. er det ellers nogen gode opskrifter der er i den.

Hilsen kristine

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg har altså også kastet lange øjne efter den julebog :)
Sikke nogle fine støvler :D g de er da en pris nedsættelse man kan bruge til noget!
er spændt på at læse om din "hemmelige ingrediens" ;)

MissMuffin sagde ...

Kirstine, de havde heldigvis stadig et par stykker i Føtex, så jeg tog ingen chancer. Mon ikke du når at fange en mandag..
Der er mange mærkelige opskrifter deri, men der er også nogle gode imellem..

Line, du skal da have den julebog:)
Støvlerne er måske temmeligt "poppede", men jeg elsker dem allerede:)
Den hemmelige ingrediens skal bruges til noget syndigt, så kig endeligt med:)

MetteSofie sagde ...

Jeg har slet ikke haft tid til at besøge netto i denne uge desværre. Håber der ligger en enkelt tilbage på mandag og venter på mig. Holder også meget af Camilla Plum. Glæder mig, at du fandt vej til min nye blog... Du kan jo skifte adressen ud med den gamle "MetteSofie" på din blog ;) Knus

MissMuffin sagde ...

MetteSofie, jeg har tænkt på at min blogliste skal opdateres, men jeg har ikke lige taget mig sammen endnu:)
Camilla Plum er en sjov dame og på en måde lidt frygtelig, men jeg kan nu oss rigtig godt li hende:)

Karin Grøn sagde ...

Sikke en dejlig bog- jeg tror jeg skal rundt om en netto der har den på tilbud. håber der stadig er nogen i hjallerup. Flotte støvler- håber nu ikke det bliver sne lige med det samme. Vi fyrer forsat i brændeovn og holder hele huset varmt på den måde, men når det bliver frost både dag og nat går det ikke mere for så fryser rørene jo til, så vi nyder at spare oliepengene et stykke tid endnu.

Anonym sagde ...

Det er først fra på mandag de har den har den i netto, så mon ikke kan få fat i den.

Madame sagde ...

Sikke nogle fine køb du har gjort! Meget flotte støvler og en spændende julebog :-)

jeg håber, du fortæller lidt om bogen på et tidspunkt.

Annette sagde ...

Herligt, at det lykkedes for dig at få bogen sneget ned i kurven. Skønne nye støvler, nu er du ekviperet til imødegå vinterens udskejelser.

Eva Nynne sagde ...

Det er da fine støvler... hvilket mærke er det?

MissMuffin sagde ...

Karin, det håber jeg nu heller ikke, men skulle der komme en snestorm her i løbet af vinteren er det nu skønnest at være forberedt:)

Kristine, hvis du kommer tidligt afsted så er der nok nogen tilbage, ellers prøv Føtex.

Madame, jeg er også godt tilfreds med begge køb.
Der skal nok komme lidt om bogen på et tidspunkt:)

Annette, jeg blev jo nød til det. Jeg har jo ingen jule-bøger:)

Eva, de er sån lidt dullede efter min mening. Her i Aalborg ser du gerne solariebrune piger med meget makeup, kunstigt hår og mavekorte jakker gå i dem:)
Mærket hedder Nome...