torsdag den 26. november 2009

Pakkeleg...

På arbejde har de sån en slags julekalender, så idag bliver jeg lige nød til at skulle op og aflevere 2 pakker dertil, så spillet er klart til start den 1. december...
Gaverne skal helst være hjemmelavede, så det er lidt af en udfordring for de fleste. Jeg har lavet et glas æblesirup og blandet en gløgblanding med tranebær, hvor jeg har lagt en opskrift på hvidvinsgløg med, efter opskrift fra et nummer af Boligliv. Så må det være det:)
Så kan jeg også lige bruge printeren deroppe til noget skolearbejde, for jeg har ikke tålmodighed til skolens langsomme computere og printere..
Så skal jeg bar hjem og lave noget aftensmad og så igang med vaniljekransene, hvis jeg ellers kan finde ud af den gammel kødhakker jeg har fundet:)

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Det er da nogle fine pakker du har fået lavet til jeres pakkekalender, vi har haft snakket på mit job om at lave en kalender også, men jeg tror ikke at det bliver til noget.
Jeg laver også altid hvid gløgg, det er en herlig drik.
I dag har jeg fridag og skal have vasket gardiner og gjort lidt rent så jeg kan komme i gang med julehyggen.
Knus

Grith sagde ...

Jeg har aldrig prøvet hvidvinsgløg. Kunne du ikke lægge en opskrift ud ved lejlighed?

Jeg skal gøre klar til julehygge, så det står primært i rengøringens tegn.

Og er stadig på jagt efter en kødhakker så jeg slipper for at lave vaniljeranse i hånden som de tidligere år.

Annette sagde ...

Lækre pakkegaver, dem ville jeg bestemt ikke have noget imod at få.
Jeg tænkte på dig i går!!! Jeg var inviteret på indkøbsraid i en skobutik hvor min "papsvigerdatter" er leder (det blev kun til 1 par støvler) og ind i forretningen kom der en Shar pei båret af sit menneske, det må komme i den rækkefølge for den var stor selv om den kun var 10 uger gammel. Den var skøn, skøn og det viste sig, at de havde 10 mere af slagsen derhjemme.
Hvidvinsgløgg, den kender jeg heller ikke, kommer der måske en opskrift ved lejlighed ☺ ☺ ☺ Knus

MissMuffin sagde ...

Pernille, jeg synes det er en god ide med sån en lille pakkeleg. Mine kollegaer håber hvertfald på, at jeg har lavet søde sager, for de har alle sammen en sød tand:)
Jeg har aldrig selv lavet hvid gløg, men jeg smagte det sidste jul og synes det var ret godt..
Godt du får gjort klar til julen Pernille, her er al unødvendig nips ryddet af vejen:)
Knus

grith, jeg har også kun fået det en enkelt gang.
Får jeg den afprøvet kommer der selvfølgeligt en opskrift:)
En god rengøring er nødvendig for julehyggen kan sættes ordenligt igang. Jeg klarede den sidste weekend, for denne weekend bliver travl..
Min kødhakker virker desværre ikke, så jeg overvejer at droppe vaniljekransene i denne omgang.
Knus

Annette, sikke en sjov historie! Min mors dejlige hanhund Skye er jo af Hollandsk oprindelse, men jeg kan ikke huske hvilken by hans gamle hjem ligger i..
Får jeg afprøvet gløggen, så kommer den ehlt sikkert på:)

Piskeriset sagde ...

Supergod idé med det hjemmelavede element! Hos os skal vi bare medbringe nogle små pakker, og jeg tror, det generelt bliver små ting fra Søstrene Grenes og den slags. Så længe det er mindre beløb, er det ok med mig, men det med det hjemmelavede er altså meget mere spændende og personligt :-)