mandag den 16. november 2009

Min første skoledag..

Min første skoledag er gået rigtig fint.
Mandag, onsdag og fredag kan vi gå kl. 11.45 og tirsdag og torsdag kl. 13.40, hvor de sidste 2 timer er afsat til at skrive projekt i, så det skulle være til at overskue- vi møder først 8.25:)
Klassen består af 15 piger og 2 drenge i mange aldre- den yngste er vidst 20 og den ældste 38...
2 af pigerne bor endda i samme bygning nede for enden af vejen, så dem kan jeg få kørelejlighed med, det er bar rigtig fint, for de virker rigtigt søde..

Vores 2 lærere virker ganske søde og er sån nogle rigtig lærer-typer: lidt tørre, lidt distræte og meget ivrige for at hjælpe og lærer fra sig.
Generelt virker der til at være en rigtig god stemning og alle snakker løs, så mon ikke det nok skal blive helt fint at gå på skole.

Det super skønt at komme så tidligt hjem og kunne gå tur med Emma mens der stadig er lyst:) Nu skal der vidst lige støvsuges og så må jeg hellere kigge på mine lektier:)

10 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Det lyder da ganske positivt!
Dejligt, at du kan være hjemme så tidlig, sikke meget du da kan få bagt:)
Knus
Vibeke

Linebinevaskemaskine sagde ...

du lyder da sprængfuld af energi :) dejligt at du havde en god "første skoledag". Det er jeg sikker på at Emma også værdsætter :)

Anette sagde ...

Dejligt det er gået godt. Mon ikke det bliver fint nok og et skønt afbræk i hverdagen. Er det 2 eller 3 gange du skal på skole?

Tina kristine sagde ...

Jeg vil osse i skole...hi hi gad godt for en periode have tidlig fri.. ;0) især nu hvor det bliver så tidligt mørkt.. det må være dejligt, men lektier.... neeej

Grith sagde ...

Det lyder som om du har haft en rigtigt hyggeligt start på skoleopholdet.

Og dejligt at have tidligt fri. Kan huske at jeg ikke ved noget værre end at møde mens det er mørkt og få fri når det er mørkt igen.

Sikke meget du pludselig kan nå.

Knus Grith

MissMuffin sagde ...

Vibeke, det tror jeg også det er:) Ja, du har ret! Jeg har allerde fået mig en gruppe, så kan der jo godt bages aftermiddags-kage med jævne mellemrum:)
Knus

Line, jeg er også ret positiv- jeg var lidt bekynret for om det kun var nogen på holdet der var meget ældre end mig, men der er også et par søde piger imellem på min egen alder..
Emma så faktisk lidt forvirret ud da jeg pludseligt kom hjem og forstyrrede skøndhedssøvnen:)

Anette, jeg synes allerede jeg kan mærke at de hjælper at få et lille afbræk:) Det her er 1. skoleforløb af 3 + 2 ugers fagprøve. Nå ja, og så li den der gratis studietur til Bruxelles:)

Tina, jeg tror lektierne er lige til at klare. Vi skal læse til hver gang, men ellers er der afsat 4 timer om ugen til vores projektarbejde i skoletiden:)

Grith, det er dejligt her i travle december! Idag har jeg både nået at gå med Emma, støvsuge og vaske gulv og ordne noget vasketøj. Normalt ville jeg først være hjemme på det her tidspunkt:)Knus

Merete sagde ...

Jeg vil også i skole med de møde og sluttider. Det bliver hårdt at kommer tilbage på arbejde efter endt skoleperiode. Men du skal da bare nyde det, skal du.
Merete

MissMuffin sagde ...

Hej Merete..
Du har ret, det vidst kun lige til at holde til:)

Madame sagde ...

Det lyder rigtig dejligt, MissMuffin! Og skønt at du får tidligt fri. Pøj pøj med skolen :)

MissMuffin sagde ...

Tak Madame, det er hvertfald lige til at holde til:)