søndag den 1. november 2009

Søndag med planer..

Idag føler jeg mig næsten helt normal igen, men jeg tror der sidder en forkølelse og lurer, men sådan en er også svær at komme uden om på denne årstid..
Søde Lotte har fødselsdag idag og det skal vi fejre oppe i sommerhuset i Lyngså, det bliver bar super hyggeligt. Så om et par timer drager jeg nordpå om fylder mig med kage:)
På vej hjem smutter jeg måske lige inden om mor og vovserne, for jeg er alligevel lige i nærheden. Nu må vi se hvor meget vi skal snakke og om det bliver tid til det:)
Idag er det også Allehelgens aften ifølge katolsk skik, så i aften er vi inviteret i kirke. Kamilianergården ligger klods op af en stor katolsk kirke, hvor der hvert år afholdes en minehøjtidelighed for de, der er døde i det forgangne år. Vi har sagt ja tak til at deltage og jeg er lidt spændt på at se, hvordan det foregår, for jeg er ikke særligt vild med at gå i kirke og har aldrig været i en katolsk kirke...

6 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det bliver spændende, men HUSK at tage godt med tøj på og ikke mindst støvler og varme sokker. Jeg har sunget julekoncert i den kirke 3 gange og hver gang er jeg gået derfra med isklumper i støvlerne selvom jeg var i skiundertøj under den pæne kjole. Der er marmor overalt og det bliver ALDRIG varmet igennem om vinteren. Så har du en forkølelse på vej, så er det skiudstyr, hvis du skal i Sct. Mariae kirke

Anette sagde ...

RIgtig god søndag til dig.

Grith sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig søndag.

Og den mindehøjtidelighed, kan give rigtigt meget ro hvis man har mistet en vigtig person.

Hav en rigtig god søndag.

Annette sagde ...

En rigtig dejlig søndag til dig.

MissMuffin sagde ...

Tak for tipper Karin, men da vi ikke er helt på toppen nøjes vi med at tage på kirkegården og tænde lys- men det lyder også til at være klogt nok når der er så koldt der!

Og en dejlig søndag aften til jer andre:)

Anonym sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.