mandag den 23. november 2009

En aften på sofaen...

Der sker ikke meget herhjemme disse dage, men jeg nyder det nu..
I eftermiddags arbejde vi et par eksta timer i gtuppen og da jeg kom hjem kastede jeg mig over hundeluftning, det sidste vasketøj og en hurtig rengøring.
Et par af de blomster det ikke er lykkedes mig at holde liv i røg ud og jeg fik ryddet godt op. Nu er stuen dog lidt tom, men i stedet for at plyndre blomsterbutikken imorgen, vil jeg hellere vente den uges tid der skal til, inden der kan blive pyntet til jul. Så skal der alligevel nok blive pladsmangel..
Jeg skulle egentligt have købt nogle flere julegaver den her uge, men jeg tror den store opgave vi skal skrive, kommer til at fylde en del. Den skal afleveres i næste uge og vi vil gerne være færdige mandag, så der efter vil jeg afsætte et par eftermiddage til intensiv juleshopping..
Nu vil jeg lige læse kapiltel "Lovprocess og Praksis" inden jeg igen kaster mig over "Uendelige Verden" på 1063 sider. Bogen er efterfølgeren til "Jordens Søjler" af Ken Follett. Jeg er allerede over halvvejs og jeg synes den er super god, selvom den nu minder meget om dens forgænger.. Så sofahygge, sterinlys og masser af mandariner kommer til at udgøre min mandag aften, mens Kristian er ude at se fodbold..

7 kommentarer:

MetteSofie sagde ...

Håber du får en dejlig aften, på trods af lektierne ;) Knus MetteSofie

MissMuffin sagde ...

Tak MetteSofie, jeg håber også jer på landet får en god aften i de hyggelige omgivelser:)

Piskeriset sagde ...

Jeg er spændt på, hvad du synes om bogen :-)
Gemalen læste den i foråret og var tilfreds - også selvom den ligner forgængeren en del. Jeg stod faktisk og kiggede lidt på bogen i går, da jeg sorterede vores bøger, meeen jeg tror først, jeg får tid til at læse den til næste sommer :-D

Grith sagde ...

Jeg har hørt så meget om den bog - og glæder mig så meget til at få tid til at læse den første.

Det lyder som en hyggelig aften.

Knus Grith

MissMuffin sagde ...

Piskeris, umiddelbart er jeg ret begejstret for den, men det er hård læsning, for der er så mange detaljer og sjove ord beskrevet deri..
Det er hvertfald ikke lige en bog man læser på en aften:)

Grith, jeg kan anbefale dem begge, så det er bar med at komme igang- men de fanger, så der skal være tid til at læse når du går igang:)

Lone sagde ...

Jeg har også læst begge bøger og syntes egentlig ikke at den sidste havde været nødvendig at udgive. Alligevel bliver man fanget af historien.
Men, hvor jeg elskede 'Jordens Søjler' :)

MissMuffin sagde ...

Det er jo den samme historie der nærmest gentager sig, bar med andre personer.. Men som du siger, alligevel fanger den:)