søndag den 8. november 2009

En stille start..

Emma og mig har hentet morgenbrød ved bageren efter vores lille morgen-runde i det grå og triste vejr...
Sån en omgang kan være trættende for en lille hund, så hun har indtaget den gode stol og nærmest forvist mig, hvertfald lige ind til jeg skulle skære et par skiver ost til mit rundstykke. Så skal hun nok lette sig fra stolen og finde køkkenet...
Jeg har sat den første maskine vasketøj over og det bliver hvertfald ikke den sidste der skal vaskes idag, for kurven er fuld og mere til.. Så imellem maskinerne skal vi vidst bar hygge og nyde den sidste rest weekend..
Hvad skal din søndag gå med?

12 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke et smukt kig ind i din stue! Vi sidder netop og tænker over, hvad vi skal i dag - jeg tror det bliver en tur på Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor der er en fotoudstilling med portrætter. Jeg elsker Hillerød og det smukke slot :-)

MissMuffin sagde ...

Det lyder som gode planer Madame, det er med at komme ud og opleve lidt her i den mørke tid:)

Pernille på 1. sagde ...

Hvor ser der bare super hyggeligt og romantisk ud hos dig MissMuffin.
Jeg har været på den første tur med Hugo, og mit vasketøj er også sat over. derudover har jeg nået at slå en dej op til boller - hvad skal dagen dog ikke ende med hvis jeg forsætter i det tempo :)

Knus

MissMuffin sagde ...

Pernille, tusind tak for de søde ord:) Jeg elsker også romantik og blomster, så Kristian er ved at gå til nogen gange:)
Du ligger godt nok hårdt for Pernille, husk nu at søndagen også skal nydes:)
Knus

VillaVillaKulla sagde ...

Ja du har et meget romantisk hjem søde :) På en måde kan jeg godt forstå Kristian gerne vil have sin fodbold pude liggende i sofaen ha ha :) Savner den gode stol og Emma liggende ved siden af!

MissMuffin sagde ...

Han er jo ikke død af det endnu Lotte, så kan altså ikke forstå hvad der er galt med lidt blomster og flæser:)

VillaVillaKulla sagde ...

Ha ha det er fordi det bliver en langsom død søde :) Nej, jeg synes bestemt det er et skønt hjem I har jer :) Elsker også at besøge jer, det ved du.

MissMuffin sagde ...

Du så strid Lotte:)

Piskeriset sagde ...

Dejligt billede - det er som taget ud af Boligliv :-)

Jeg har spillet lidt computer og har med stor fornøjelse læst i min nye kogebog (du ved hvilken ;)), mens jeg har pønset over fremtidige madprojekter. Her til eftermiddag skal vi kigge på hus (uha, flere voksenpoints!), og så har jeg noget papirarbejde, jeg skal have ordnet her til aften.

MissMuffin sagde ...

Haha, mon ikke BoligLiv havde udøvet censur på flere ting som fx. den sammetapede fjernbetjening i sofaen:)

I know, jeg har oss kigget lidt i den idag! Og når i nu siger hus, så har vi også været på søndagstur forbi et par potentille emner:)

Anette sagde ...

Dejlig lys stue i har. Hvor stor er lejligheden i bor i? Håber du har nydt din søndag. Vi har gjort rent i formiddags - pyh det er ikke så tit vi får gjort rent bag komfuret :P God aften. Knus

MissMuffin sagde ...

Anette, den er rigtig skøn. Vi har selv slebet gulvene og givet gulv og loft lud.
Lejligheden er i alt 65 kvm. Så udover stuen er der et smalt køkken, et soveværelse i en rimelig størrelse, en meget lille entre og et bad med brus..
Da jeg læste at i havde gjort rent der bagved kom jeg også selv til at tænke på, at det også må være tid til jeg får det gjort:)