fredag den 13. november 2009

Fredag

Weekend er en god ting:)
Efter en temmeligt våd tur med Emma tog jeg et langt varmt bad, hoppede i nattøj og mormors de hjemmestrikkede til fødderne og så slog vi os ellers ned i sofaen:)
Jeg havde en ordenligt stak mode- og boligmagasiner til at ligge og samle støv. De blev kigget igennem, det jeg kunne bruge blev rykket ud og resten er røget i papirscontaineren.
Nu skal det lige sættes ind i et lille hæfte eller mappe, men det er også fint at have på lager i de her regnvejrsdage.
Kristian skal til julefrokost imorgen og han skal have risalamande med. Risengrød i rigelige mængder er derfor kogt og lidt blev der til aftensmad.
Emma elsker risengrød og en lille klat har hun fået, hvilket har resulteret i et ordenligt mælkeskæg- som hun selvfølgeligt har tørret af i gulvet:)
Jeg har egentligt planlagt at skulle købe flere julegaver imorgen, men med al den regn de har lovet, så orker jeg det ikke. Så jeg bliver nok hjemme under dynen og svigter blomstermanden på torvet, men skidt..

4 kommentarer:

Miss Midtjylland sagde ...

ha ha - det er hårdt at være dronning, hva?

MissMuffin sagde ...

Ja, det er det vel:)

Lone sagde ...

Dine gøremål lyder så hyggelige, MissMuffin :)
Gør du brug af alle dine udklip?

Jeg har også haft store samlinger af opskrifter og gode idéer om dette og hint, men har sjældent benyttet dem.
Der kommer hele tiden nyt til, så det bliver for overvældende.

Jeg kan tænke mig, at du har mere orden i dine ting, så du ikke skal søge meterhøje bunker igennem for at finde en bestemt opskrift :)

Rigtig god weekend til dig :-)

MissMuffin sagde ...

Lone, jeg kigger mine kogebøger og udklip igennem med jævne mellemrum, men jeg har også en rimelig god fornemmelse for hvad jeg har liggende, hvis jeg pludseligt skal lave et eller andet eller mangler en opskrift..

Meterhøje bunker er der hvertfald ikke plads til herhjemme, så jeg prøver at have lidt system i mine ting- men når det er sagt, er der altså også skuffer herhjemme der ligner noget der er løgn:)

Ha en god lørdag:)