søndag den 1. november 2009

Tøsehygge og narrestreger...

Jeg var SÅ mæt da jeg kørte fra Lotte. 6 piger samlet til boller, muffins, chokoladekage med mega lækker glasur, snoller og te, det er noget der dur. Snakken gik lystigt i det hyggelige sommerhus og der er altså ikke noget bedre end sån en brændeovn!
Succesen er så stor, at vi skal arbejde os frem mod en tøse-weekend i sommerhus med masser af mad, snak og brændeovns-hygge:)

Bagefter gik turen hjem til mor og der var nogen, som var fuld af spilopper...

Der nysses lystigt:)
Fuld fart fremad- og lidt til:)
Han er så dejlig, den lille fyr:)
Charme, selvtillid og lækkert hår er han hvertfald fuld af og det var noget af en prøvelse at komme ned på gulvet til ialt 6 shar pei der bar gerne vil nysse og gøre opmærksom på sig selv. Her er det den lille frækkert, mor lady og så tante Alva, der li stikker hovedet frem...
Da jeg kom hjem kørte vi en tur på kirkegården og tændte lys- selv med de der udendørslys med hætte på var det næsten umuligt med det blæsevejr. Kræfterne er ikke rigtig til en lang aften i kirke, så vi sprang over, for Kristian er stadig ikke helt ovenpå..

4 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Din mors hvalp er helt sikkert sød, men på fotos ser han decideret skæg ud- især når han gaber som på billedet.
Dejligt du fik en god tur til Lyngså og til Voerså. Vi kørte forbi på vej hjem fra Skagen i eftermiddag og tænkte netop på om det var din bil der holdt ved vejen. Sjovt at tænke på.

Annette sagde ...

Den hvalp den er altså bare så dejlig, du godeste hvor er den dog skøn.
Lækkert med sådan en tøseeftermiddag, der blev vendt nogle ting kan jeg forestille mig ☺

MissMuffin sagde ...

Karin Grøn, det kan nemt have været min bil, den holder nemlig altid helt ude ved vejen:)
Ja, han ser nemlig tigtig fjollet ud, men han var også i top-form da jeg kom...

Annette, han er mega dejlig! Havde jeg ikke sure Emma var han nok også flyttet hjem til mig, ham her kan jeg næsten ikke stå for:)
Uha, der blev vendt nogle ting! Selvom vi ikke allesammen kendte hinanden var det intet problem:)

Karin Grøn sagde ...

God bedring til ham og god arbejdslyst til dig. Kender godt det der med at når man skal lave om på sin daglige rytme skal man lige have lavet alt det, der hørte sidste kapitel til. Desværre betyder det for mig at jeg lægger alting "på plads" og finder " geniale" steder, som jeg så ikke kan huske bagefter, så i stedet for at give overblik giver det forvirring. jeg har efterhånden lært at lade være og forsøge at holde skidtet fra døren