torsdag den 9. april 2009

Ahhh...

... Det så dejligt at vågne op og vide at der står 5 fridage på kontoen:)
Jeg kunne ikke sove længe, så vi har været ude at gå ture- en lille en med Emma og en god lang tur med Anton. Jeg er jo blevet tilmeldt årets Ladywalk i Nørresundby under hårdt gruppepres fra de nye kollegaer, vi skal gå 7 km for et godt formål- så træningen er skudt igang!
Morgenen er fuld af solskin, iskold og selv her i byen kan man dufte at der har regnet i nat.. Der er ikke mange mange der er stået op, men den livlige trafik fra bageren overfor vidner om at vi ikke er de eneste der har været morgenfriske idag..
Jeg sidder og drømmer om et fælles morgenbord med friskpresset juice og rundstykker, men jeg kender en der bliver tvær som et lille barn hvis han bliver vækket nu, så desværre er den slags morgenbord som regel noget der bliver ved drømmen..

3 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Hehe - sådan en bor jeg også sammen med... af samme grund måtte jeg også vente pænt i 1½ time, før jeg kunne lave smoothies til os begge :-)

God påskeferie!

Pernille på 1. sagde ...

Det lyder fedt med det Ladywalk. Jeg er ikke skabt til at løbe :) så jeg skal gå Eventyrløb her i Odense Kr. Himmelfarts dag. Der er allerede tilmeldt 23.000

God påske

MissMuffin sagde ...

Piskeriset: Jeg må nok indrømme at jeg nogen gange bar bliver så pigesur at jeg hiver ham op- og ellers må han selv sørge for morgenmaden:)

Pernille: Jeg er bestemt heller ikke skabt til at løbe- eller dyrke nogen som helst form for sport. Ladywalk her i Nørresundby gåes også:)