torsdag den 9. april 2009

"The Fast and The Furious"

Så kom jeg endeligt online- stofa har været nede det meste af dagen, både net og kabeltv. Det havde nær udløst kriseligende tilstande herhjemme, da Brøndby og Aab jo skulle spille kamp..

Idag tog vi en tidlig film i biffen og så filmen "The Fast and The Furious 4"- en rigtig actionfilm fyldt med flotte fyre, dejlige damer og lækre biler. Det var nummer 4 i serien, og jeg elsker bare de film! Det er måske ikke typiske tøsefilm, men jeg elsker bar når der er en masse action, og det kan de her film levere: Biljagter, skydedueller og et par slåskampe, en masse kærlighed, had, venskab og ære..
Og så er Vin Diesel og Paul Walker bar så frygteligt dejlige at se på:)


Jeg tror jeg har været al for beskeden med mine påskeønsker:)
Morgenen startede med solskin og dejlige gåture, formiddagen gik med at få tømt den sidste flyttekasse, sortere kassen med papirer og støvsuge bag/under samtlige møbler og så har vi hygget i eftermiddag med biograf og Kristian lavde pizza da vi kom hjem.
Bare en rigtig dejlig dag!

2 kommentarer:

MetteSofie sagde ...

Lyder som en rigtig dejlig dag! Jeg har altid været vild med de film... De er simpelthen så fede. Jeg vidste ikke der kom en 4'er, så det var da en glædelig overraskelse :)
God påske til jer begge!

MissMuffin sagde ...

Den havde også først premiere for en uge siden:)
Men en super fed film!
God påske:)