tirsdag den 28. april 2009

Ismageriet..

Idag fik jeg ombyttet mine kogebøger, og det kunne jo næsten kun være til denne her..
Super smuk bog med masser af opskrifter på fedtfattig is og sorbet.. Det eneste minus er, at der skal bruges en del mystiske ingredienser, som man ikke lige kan hente i den lokale Føtex, så jeg har lige brugt en mindre formue på specialkøbmandens webshop..
Men de ingredienser skulle så give en fedtfattig og lækker is, og det betyder jo bare at jeg kan spise mere af det uden dårlig samvittighed:)

Kender i nogle kogebøger der handler om at lave is?

5 kommentarer:

Hanne K's verden sagde ...

Nej, jeg kender ikke lige nogle kogebøger. Jeg har også en ismaskine, men har mest brugt nettet til at finde opskrifter. Og så har jeg et gammelt nummer af Mad & Venner, hvor der er nogle gode grundopskrifter til Italiensk is.
Kender det godt det med netshopping, når man går igang med at udforske et nyt madunivers. Men mit moto er også: "Man skal ikke gå ned på udstyret" !!
Kh Hanne

Irene sagde ...

Søde Sabina..Den bog ser godt nok skøn ud, jeg glæder mig til at høre mere om dine IS forsøg..Er der også en spændende opskrift på Citron sorbet? For sådan en kunne jeg godt tænke mig...

MissMuffin sagde ...

Så må jeg på jagt Hanne, men det er jo heller ikke så bredt et emne. Jeg har en del dessert bøger, der må også gemme sig noget spændende i.
Og tak for opbakningen, dit motto er straks sendt videre ud i stuen:)

Bogen er skøn Irene, og jeg sidder netop nu og kigger på en opskrift på citronsorbet:)
Jeg har kastet min kærlighed på rabarbersorbet og passionfrugtis, men måske jeg bare skal starte med en alm vaniljeis. Hvem ved:)

Pernille på 1. sagde ...

Hej MissMuffin
Nej jeg kender ikke selv nogle bøger om is, jeg overvejede på et tidspunkt at anskaffe mig en maskine så jeg kunne lave is som jeg må spise nu hvor jeg er diabetiker, men jeg ved ikke rigtig om det kan betale sig, og de fylder så meget de maskiner, men is er jo lækkert så det kunne da godt være. Men så skal det være is som er til at gå til :)
Knus og god dag

MissMuffin sagde ...

Hej Pernille..
Den fylder en hel del ja, men jeg synes at jeg godt lige kunne klemme den ind:)
Nu må jeg prøve mig frem og se om jeg kan lave noget lækkert is, så kunne der måske være lidt fedt og sukker at spare.

Knus MissMuffin