tirsdag den 7. april 2009

Sikke et ræs..

Vi var hvertfald ikke de eneste mennesker der havde fået ideen at tage i Bilka her tirsdag før påske.
Ved hylderne ved æg, fisk og ost var der nærmest kaotiske tilstande, for alle spiser det samme til påskefrokoster, så der var rift om sagerne..

Da vi kom havde Storcenterets dejlige grønthandel endnu ikke lukket, og de fristede med nyplukkede ærter, flotte nektariner og andre ting, men det enste der røg med hjem var denne, en dåse kondenseret mælk.
Jeg har ikke kunne opdrive det hos nogen af byens etniske grønthandlere, og havde egentligt opgivet, men så stod den der på hylden og kiggede på mig. Så i påsken skal jeg igang med at bage:)

Nu er køleskabet fyldt og vi kommer ikke til at sulte de næste mange dage. Ikke med "påske-mad" for det er ikke noget vi er særligt vilde med, men der er masser af andre lækkerier, som hører sig til når man har 5 dejlige fridage...
I kan nok høre jeg glæder mig til imorgen kl 15 når jeg har fri:)

10 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Jeg har været i Netto i dag, og der osse mange mennesker..
Jeg fik købt alt for meget, vi er kun Søren og jeg i påsken, men vi kommer ikke til at sulte. :-))

MissMuffin sagde ...

Det typisk, je lader mig også alt for nemt friste:)

Irene sagde ...

Vi var i Bilka i eftermiddag, der vrimlede med mennesker, vi fik også købt et par småting, men ikke det helt vilde, der er jo åbent igen på lørdag ;-)
Jeg glæder mig til at høre hvad du skal bruge den kondenserede mælk til??? Jeg bruger den somregl til karameller til jul :-)

Malou Klidmoster sagde ...

Uha, skal du mon lave Dulce de leche? Det er jeg helt vild med. Jeg har lige fundet ud af at de har det 'færdigkogt' i Super Best, men det koster kassen. Så hellere koge det selv :-)
Glad hilsen
Malou

MissMuffin sagde ...

Mrs. Cakeaholic: Det er der nemlig, så vi købte heller ikke det vilde- vi er også så heldige at vi ikke skal spise hjemme ret meget de her dage, men lidt godt til morgenmad- og frokostbordet hører sig jo til:)
Karameller er det heller ikke, selvom det nu ikke ville være tosset:)

Klidmoster: Jeg har set de glas med Dulce de leche og har tit tænkt på at købe et bare for at prøve hvad det er for noget.
Men det er heller ikke det den skal bruges til:)

Madame sagde ...

Lige om om nogle timer har du fri, det lyder dejligt - jeg håber, du kan nyde påskedagene uden at skulle på job. Vi har ikke købt ind endnu, men det bliver sikkert lige så kaotisk som det, du oplevede :O)

Ha' en god onsdag :)

MissMuffin sagde ...

Ja, kl 15 er dagen slut og efter at havde fået det nye job skal jeg slet ikke tænke på de skæve arbejdstider, så det er 5 dage unden forstyrrelser:)
Mon ikke der er en del mennesker der er ude og sikre sig det sidste til påskedagene.

God påske Madame:)

Anette sagde ...

Vi skal lige ha købt et par småting til påske men ikke så voldsomt meget - der er jo åbent igen lørdag og nogle butikker har jo åbent alligevel så vi kommer bestemt ikke til at sulte. Rigtig god påske.

Hanne K's verden sagde ...

Glæder mig til at se, hvad du disker op med de næste dage.
Her er butikkerne også blevet rippet... brugt alt, alt for mange penge. Men så er jeg jo med til at holde lidt gang i hjulene i kriseramte Danmark;o)
Påskehilsner fra Hanne

MissMuffin sagde ...

Hej Hanne..
Det var en god undskyldning, den skal Kristian få næste gang han kigger på mig med et opgivende blik:)
Ja, nu må vi se hvad den dåse udvikler sig til:)