fredag den 27. november 2009

Faster og Sisse på dybt vand..

Dianna og mig er blevet snydt af en 4-årig:)
Vi passer engang imellem hendes nevø Morten og hans søster Maja på 2 år. Dianna havde så snakket med deres mor om, at vi nok tog dem med i svømmehal, næste gang vi skulle passe dem, nok engang efter jul...
Det havde Morten så overhørt og har i den sidste måned fortalt nede i børnehaven, at Faster og Sisse(mit kælenavn), kommer og henter ham i børnehaven og så skal vi i svømmehal.
Da vi ligesom fandt ud af det, så havde vi ikke samvittighed til, at det først bliver efter jul engang, for det forstår han jo ikke rigtig alligevel.
Så idag smutter vi i svømmehal et par timer og så vil de nok gerne på MacDonalds bagefter:) Har ikke været i en svømmehal i mange år, det har aldrig været min ynglingsbeskæftigelse.... Men når man har sån et par små størrelser med, så skal det sikkert nok blive rigtig sjovt...

4 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

God fornøjelse, der er helt sikkert at i for en god tur til svømmehallen.. Og der er en som glæder sig helt vildt..

Grith sagde ...

Rigtig god fornøjelse.

Det er en god beskæftigelse til børn speciel hvis man skal passe dem om aftenen bagefter - de bliver så trætte.

God fredag.

Bitten sagde ...

Jeg er sikker på, at det bliver en ganske underholdende oplevelse- og at I alle er godt trætte bagefter!

MissMuffin sagde ...

Mette, mon ikke det bliver ganske sjovt med sån et par små størrelser selvom jeg ikke er særligt vild med svømmehallen:)

Grith, de skal bar afleveres hjemme hos deres forældre bagefter, så det er de sikkert også ganske tilfredse med, for de er nok godt trætte efter en dag i både børnehaven og svømmehal..

Bitten, det er vel bar at finde sit indre barn frem og så give den gas:)