mandag den 2. november 2009

Mandag..

Så sød og rolig kan han også være- et øjeblik:)

Idag regner det og er godt nok rigtig efterår! Udover at jeg småfryser, så synes jeg at min krop føles helt normal igen, men Kristian er stadig lidt slatten.
Der er 14 dage til at jeg skal starte på skole, så jeg har travlt, for det hele skal gøres klart og alle hængepartierne skal udryddes. Det bliver dejligt at komme på skole og få et lille afbræk:)

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Haha, hvor er han sød!
Ja sikke et vejr i dag - det er blygråt og blæsende udenfor.

Ha' en god dag med hængepartierne!

MissMuffin sagde ...

Han er bar herlig Madame, fuldstændig uimodståelig:)

Ha en god dag:)

Lone sagde ...

De er helt vidunderlige de små :)

Du er en rigtig populær storesøster, nå du kommer på besøg hos hvalpene. Det er egentligt sjovt, at de har al pelsen fra starten. Når de bliver voksne, er de glatte på kroppen og har ikke mange folder i ansigtet.

Jeg kan godt ærgre mig over ikke at bo i hus på landet. Så ville jeg også oprette en mindre hundekennel. Det må være vidunderligt at kunne føre det ud i livet, som din mor har gjort.

Du og veninderne må have arrangeret en sommerhus-weekend. Det kunne blive rigtig hyggeligt og sjovt for jer :-)

MissMuffin sagde ...

Lone, de har en enorm god hukommelse og kan sagtens huske mig selvom de er så små:)

Det variere meget, hvor mange rynker de har. Fx. har Lady, som der er mor til hvalpene mange rynker i forhold fx. mors skønne hanhund Skye, der ikke har så mange... Men rynkerne skal minimeres i takt med de vokser..

Det tager meget tid med sån en flok, det er ikke noget for mig. Men jeg nyder at komme hjemme og nusse og lege med alle vovserne alligevel:)

Piskeriset sagde ...

Er det billede taget med et hurtigt kamera? ;-)

Jeg var ved at få pip i går nat, da jeg skulle sove, for der var startet en bladhvirvelvind ude foran vores dør, og den larmede sindssygt meget! Jeg elsker efterår - men IKKE blæsevejr!

MissMuffin sagde ...

Åh Piskeris, det er vidst det der kaldes held:) Eller, jeg sagde så mange mærkelige lyde og skar så meget ansigt at han ikke vidste om han skulle blive bange eller ej:)

Her stormede det godt nok oss! Jeg er ikke så vild med det kolde våde vejr, jeg er et sommer-menneske:)