tirsdag den 24. november 2009

Proviant...

Så er der købt ind til årets julekage-bageri..
800 g mandler, 250 g marcipan, 3 vaniljestænger, 8 æg, 600 g flormelis osv. skal der til og heldigvis var det meste af finde på tilbud, så jeg har været et par steder og få hentet det hele idag..
Sidst på ugen vil det gå løs med småkage-bagning, julemusik og julehygge:)
I weekenden må været gerne holde tørt, for der skal mor og jeg i skoven og hente mos og kogler til årets juledekorationer...
Nu vil jeg læse lidt, inden jeg skal igang med aftensmad og lektielæsning..

6 kommentarer:

Grith sagde ...

Hvor sjovt - jeg har også lige været ude og handle ind til julebagningen.

God fornøjelse med det.

Knus Grith

MissMuffin sagde ...

Det er også ved at være tiden:)

Unknown sagde ...

så er du klar til julebag, jeg kan ikke forstå mandler skal være dyre i Danmark, heldigvis skal jeg til tyskland på lørdag, der kan man få et kg for 50kr sådan cirka.

hilsen kristine

Pernille på 1. sagde ...

jeg er spændt på hvad du får lavet af alle de herlige ting du har købt.

Her bager jeg ikke til jul, jeg må jo ikke spise det og så er det ikke meget ved at lave det :)

Knus

Piskeriset sagde ...

Juhu! Glæder mig til at se, hvad du finder på :-)

Jeg skal bage i aften (denne gang til gemalens arbejde), og så er der lige kommet nyt madblad... desværre er der lige nogle huslige ting, der skal klares først :-/

MissMuffin sagde ...

Kristine, jeg forstår det simpelthen heller ikke!
Kristian skal også til Tyskland på lørdag, men der skal småkagerne helst allerede være bagt, for de skal afleveres denne dag- men derfor er de stadig skrevet på huskeseddelen sammen med marcipan og Nutella:)

Pernille, de kommer hvertfald på bloggen.
Jeg beholder også kun en lille portion selv, resten får mor og mormor, for ellers ville jeg blive alt for tyk:) Det er blevet en tradition, så den slipper jeg nok aldrig af med..

Piskeris, det er hvertfald nogle lidt anderledes kager. Jeg bager altid vaniljekranse og nogle u-julede mandelmakroner, som er tradition. I år har jeg som jeg plejer fundet 2 andre slags der skal afprøves..
Jeg er langt bagefter med madmagasinerne. Jeg mangler både MAD! og SpisBedre og endda Boligliv.Har kun fået købt mig Isabellas...