lørdag den 31. oktober 2009

Burger med peperonatacreme, serranoskinke og brøndkarse..

Det er ved at være laang tid siden vi sidst har fået en god hjemmelavet burger, så det skulle vi have idag. Det kan være svært at blive ved med at finde på nye slags, men denne her er en af de bedre!
Cremen er dejlig sød og mild og jeg tænker at den kan varieres i det uendelige med krydderurter, bagte tomater, løg osv.
Opskriften er fra "Suveræne Succeser- greatest hits" som allerede er blevet en rigtig ynglings-kogebog:)
Bøfferne er lavet af oksekød, basilikum, parmesan, salt og peber. De lækre hjemmebagte burgerboller fyldte vi op med aoli, brøndkarse, bøffer, cremen, agurk, tomat og stegt serranoskinke- kan man spise det ville det være så lækkert med ovnbagte fritter til..


Peperonatacreme:

500 g røde peberfrugter(snackpebre)
1 spsk olivenolie
½ fed hvidløg
½ dl græsk yoghurt
½ tsk balsamicoeddike
Lift cayennepeber
salt og peber

Halver peberfrugterne og skrab kernerne ud.
Vend peberfrugterne med lidt olivenolie og kom dem på en bageplade med bagepapir.
Bag peberfrugter ved 180 gr varmluft i ca. 45 min til de er møre. Vend dem en gang undervej.
Kom de bagte peberfrugter, hvidløg, balsamico og cayennepeber i en blender og blend til en jævn creme.
Smag til med salt og peber.

2 kommentarer:

Line sagde ...

Uhmm!! Dét ser godt ud! Ej, jeg bliver helt sulten ;-)

Det må jeg prøve en dag - snart!

MissMuffin sagde ...

Det smager også rigtig godt Line, en dejlig, lidt anderledes burger:)