Gulerodstærten fra Aarstidernes "Livretter" blev afprøvet idag og den smager sån set godt nok. Men... det ligesom den smager lidt sødt, ligesom kage... Det var ikke lige det vi havde forventet, selvom gulerødder er søde:)
Dertil fik vi et par stegte kyllingefiletter, som har hygget sig i en plasticpose med et glas købe-salsa i en times tid. Det giver en skøn smag!
Resterne af tomatbulguren og de kolde rodfrugter fra igår blev blandet med salat, tomat, agurk og en smule oliedressing og så var der også til en lækker omgang salat idag.
Nu vil jeg hygge mig med en bog, masser af levende lys og en kop te med mælk..
Aarstidernes Gulerodstærte:
300 g revet gulerod
60 g havregryn
90 g smør eller olie
1 dl mælk
2 æg
120 g hvedemel
1 tsk timian
2 tsk bagepulver
urtesalt, peber
Kom gulerod, havregryn og smør i en gryde og bag blandingen af i 7-10 min.
Lad den køle lidt af.
Pisk de øvrige ingredienser sammen til en glat dej.
Vend gulerodsblandingen i.
Smør et ildfast fad eller en tærteform og og hæld dejen i.
Sæt tærten i en kold ovn og tænd på 175 gr.
Bag tærten ca. 30-4o min til den er gennembagt og gylden.
4 kommentarer:
Hej Hej - eller God aften!
Ja, nu melder jeg mig altså under fanerne. Jeg har længe kigget med på din spændende blog og har fundet megen inspiration herine (især på mad-fronten).
Og retten i har fået her til aften lyder altså også lækker! :-)
Synes bare lige jeg ville lade dig vide, at jeg ofte kigger ind - nu skal jeg så bare blive bedre til at kommenterer.
Fortsat god aften med the og hygge.
Hilsener fra Charlotte
Boligblog: www.herhosmig.blogspot.com
Scrapbookingblog:
www.charlotteslifeandscrap.blogspot.com
Hej Charlotte..
Det altid dejligt at høre fra nogen af jer der læser med, det gør det hele lidt hyggeligere, så jeg håber du også i fremtiden vil smide en kommentar engang imellem:)
Jeg elsker at lave mad, så jeg bliver rigtig glad når der er andre der får glæde af mine opskrifter:)
Nu vil jeg kigge ind til dig:)
Ha en god aften!
MissMuffin
Det ser nu ellers rigtig godt ud MissMuffin, men gulerødder kan blive for søde, det giver jeg dig ret i
Ha en god dag
Et drys kanel og en klat creme fraiche, så tror jeg det ville være en udemærket kage Pernille:)
Send en kommentar