Så uskyldig man kan se ud, når man sååå gerne lige vil smage en lille bitte smule morgenkage:)
Bageren er besøgt i dag istedet for søndag, for jeg tvivler på jeg gider stå op imorgen tidlig efter rundstykker.
Et par af Salling-tøserne har inviteret sig selv på mad herhjemme, mod at de så tager vin med. Så vi skal sikkert nok få en hyggelig aften, der vidst skal ende i Jomfru Ane Gade....
Dagen kommer mest til at gå med lidt af det praktiske, inden der skal være fest i aften..
Jeg skal lige en tur ind til byen og hente den sidste ingrediens til desserten og have hentet en buket lørdags-blomster på torvet og så skal det hele have en overhaling herhjemme, så jeg ikke skal tænke på det imorgen..
Menuen bliver butterdej fyldt med pikantost, champignon, skinke og krydderurter og med en masse salat og tzatiki til.
Desserten bliver et forsøg fra en af de gamle SpisBedre-blade, Chokolademousse med hindbærgele og friske hindbær på toppen..
Forretten har jeg droppet, for kan aldrig finde på noget. Havd servere i?
For at kompensere har jeg lagt en flaske champagne på køl til en lille velkomstdrink..
9 kommentarer:
der er lagt and til en festlig aften..
Champagne lyder godt til forret, det er da super tøset, du kan jo severe jordbær til, måske med lidt chokolade på..Eller små toast med lidt røget laks..
Men desserten er toppen og det vigtigste..
God fornøjelse..
Emma skal da have en luske bid af kagen, nu hun ser så nuttet ud.
Du har ret Mette, champagne er vidst den rette forret og desserten er alligevel altid det vigtigte i sån en menu:)
Emma fik sig også en luskebid, den lille luskehund:)
Uhm, det lyder som en dejlig menu - og lækkert med champagne :-) Vi bruger næsten aldrig forretter, når vi har gæster, jeg synes at to retter er nok. Men lidt snack til drinken inden maden er dejligt fx økologiske rodfrugtchips.
Ha' en dejlig dag :-)
Madame, jeg tror måske også bar der bliver serveret en lille snack eller nogle grøntsagsstænger med dip...
Ha en god lørdag:)
Nøj, det lyder da godt!
Mht. forretter, så kan du - hvis du vil lave noget hurtigt og simpelt - jo vælge en suppe - f.eks. ærtesuppe eller gazpacho? En af mine yndlingsforretter er et par tynde, ristede skiver flutes smurt med lidt smør og derpå et par tynde skiver gedeost, lidt blomsterhonning eller evt. ahornsirup samt hakkede valnødder og dernæst i ovnen, til osten smelter. Servér det på lidt rucolablade. Varmen gør osten mildere/blødere i smagen, og den søde honning forklæder ostesmagen endnu mere.
Puha Piskeris, du får mig altså ikke til at spise gedeost!
Jeg har faktisk valgt at lave et par bruchettas. En "classic" med tomat og en anden slags med svampe. De passer nemlig godt til champagne!
Gaspazo var en god ide, det gemmer jeg lige til en anden gang. har vidst også en melonsuppe med parmaskinke der kunne være sjov at prøve..
*hehehe* Men det smager nu ikke af ged ;-)
Jo det gør- og det lugter lige sådan:)
Hver gang vi har gæster TÆNKER jeg, at vi skal begrænse os til to retter, men det er sjældent det lykkes! Vi serverer som regel noget med fisk til forret: Kolde hummerhaler med gulerods og agurkestænger, dip og brød til, den klassiske rejecoctail, dampet tungefiletter med kold dressing og brød osv. osv. osv... :0)
Hilsen LIsa
Send en kommentar